Najdi forum

orodne vrstice na netu

Imam en problem in sicer samodejno mi skriva spodnjo in zgornjo orodno vrstico na netu, kljub temu, da ob ukazu “samodejnoskrij” nimam označene kljukice. Pa tudi zgornjo orodno vrstico mi je nekam pomesalo, tako da je polje kjer vpisujem www naslove pomaknjeno nekam v desno in ni po celi širini ekrana.

Prosim za pomoč

Hvala

Premikanje orodnih vrstic marsikomu dela preglavice. Vsako lahko na določenem mestu primeš z miško in jo premikaš po zaslonu. Kar poskusi v Wordu za začetek. Če je pomotoma zapreš, jo spet pripelješ na zaslon tako, da odkljukaš želeno orodno vrstico v meniju Orodne vrstice, Toolbars ali kaj podobnega.
Skratka, z malo telovadbe se hitro navadiš, da dobiš nazaj, kar je izginilo z zaslona ali se zapeljalo na neželeno mesto.

Ne gre, sem poskusila tudi to. Spodnja orodna vrstica se kar skrije in ko se postavim na mesto kjer naj bi bila se nazaj pojavi, zgornjo pa ne morem nikamor premaknit. Sem pripela sličico v priponki, če bo morda kaj v pomoč

Hvala še enkrat

Prvo jo probaj odkleniti. Desni klik na orodno vrstico in odstrani kljukico zraven: Lock the toolbars.

Lp, Max

Sem že uredila sama, pa hvala vseeno. Tudi odklenjene so bile, tako da res ne vem kaj je bilo narobe…Nekaj sem klikala po različnih mestih in se je “vzpostavilo” prvotno stanje.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close