Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Orl privat

Orl privat

Kako zgleda orl privat pregled? Ali lahko predpise drugo terapijo( tbl.)- ali to napise v izvidu kot predlog osebnemu zdravniku? Predlaga dodatne preiskave, ne more pa poslati naprej?

Zdravnica ki opravlja ta orl pregled nima tam stalne ambulante, ampak se v tem prostoru izmenjujejo popoldanski razlicni izvajalci ali domace receno zasluzkarji.?

To ni orl ambulanta, kaj potem prinese s sabo za sam pregled uses, ravnotezja? Da ni pogled v uho kot pri splosnem zdravniku.

Kdo kaj vec ve, kako je v praksi?

Ja res je, pregledajo samo ušesa, nos usta…in za to kasirajo 90 evrov

Narocena sem ta teden, pa me zanima pregled v praksi za uho/ravnotezje…razlika od splosnega doktorja do orl kjer imajo pravo delavnico pripomockov v bolnicah.

Tukaj pa orl pride v prazen prostor, ne verjamem da ima s sabo prtljago pripomockov za pregled. Ce nima, kako se potem razlikuje od splosnega zdravnika, ki ti z lucko posveti v uho.

V praksi me zanima kaj pricakovat. Ce kdo ve, ali zeli odgovorit, hvala.

Najvec sta mi pomagala glede vaj in idej za vaje ta dva simpaticna in preprosta fth. Potem pa tu na forumu z nasveti glede stenoze in drugega. Hvalezna iz srca in nikoli ne bom pozabila!

Res sta frajerja!

(https://m.youtube.com/watch?v=VbowUtSeSV8&feature=youtu.be)

Zigy zagy ?

Ne sodi pod orl.

Ampak zlata vredna pomoc. Enostavne vaje, ko stenoza v vratu dela take tezave in z vajami odzenes bolecine ali vsaj zmanjsas.

( https://m.youtube.com/watch?v=u7Gy9Q_Yhck&feature=youtu.be)

Nasla podobne tezave, kjer dr pravi da je to utrujenost. Sama sem tudi na to ze pomislila.

Kronicno utrujenost imam, morda je spremenila obliko in nacin?? ????

Lijep pozdrav za sve… Imam 22 godine. Unazad 3-4 mjeseca počele su mi se javljati čudne vrtoglavice. Prvi put kad se desilo, krenula sam na spavanje, spustila se u krevet i odjednom kao da se soba počela okretati, krevet ljujati. Promijenila sam položaj, misleći da je samo umora i da umišljam, međutim nastavilo se, tad sam i osjetila mučninu, kao da ću da povratim pa sam ustala. Odjednom je prestalo, ponovo sam se vratila u krevet, ponovo ista stvar, okretanje i ljuljanje. To je potrajalo nekih 5 minuta. Uspjela sam nekako naći položaj da što manje to osjećam i zaspala. Sutradan sam se probudila sa istim osjećajem, prvi korak iz kreveta mislila sam da ću da padnem. Koračala sam i imala osjećaj da idem kao kroz vodu, nestabilnost i ljuljanje. Povratila sam odmah, nakon toga mi je bilo malo bolje ali se taj osjećaj ljuljanja zadržao cijeli dan.Radila sam kompletnu krvnu sliku i sve je bilo uredu, ljekar mi je rekao da je umor. Poslije toga, povremeno se dešavalo da ponovo osjetim kako mi se ljulja, kako gubim ravnotežu i imam osjećaj da ću da padnem…posebno kada sagnem glavu, tada se obavezno počne ljuljati i moram što prije da legnem. Od jučer ponovo imam taj osjećaj, čudan osjećaj u glavi…kao da sam pijana, ili kao da sam na brodu nekom. Jutros me probudila bol desne strane lica, tupa bol, trni mi od oka, preko uha do zubi i vrata, a neposredno ispod vilice donje blaga oteklina (ne znam da li je u pitanju limfni čvorić ili submandibularna žlijezda). Molim za savjet, ako je neko imao sličan problem. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close