Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Origins of Slovenians

Origins of Slovenians

Slovenci pravzaprav izviramo iz Afrike, in Islam je nasa prava religija.
Samo se je nas jezik malo popacil v casu Jugoslavije, je postal precej podoben Srbo-Hrvascini sedaj.

si nam že pripravil burke

Kako hitro pozabljajo tukaj, da smo bilo del velikega bloka neuvrscenih, deseletja in desetletja.
Z veliko Mudlimanskimi drzavami, se Janez Drniovsek je bil Precednik 1 leto bloka neuvrscenih kot precednik like komunistov Jugolsvije od 1989 do 1990.. Kako eni ne poznajo zgodovine tukaj.

Zupan meste Pirana je iz Gane Afrika, ce ne veste.(In je tudi Slovenski drzavjan, samo ima crna kozo)..
Poznavanje zgodovine je tukaj na forumu res na zelo nizki ravni.(oz pomanjkljivi ravni)..

Seveda vsak clovek ima drva razlicna starsa, samo z krvnjo bratjo in sestro ima vsak ista starsa z drugimi ne vsaj po krvi…Drugace pa imamo vsi istega oceta v Nebesih, nasega stvarika , ki je nas vse ustvaril.
In Jezus Kristus je rekel, Blagor tistim, ki delajo za mkir ker bodo postali bozji otroci..

jaz poznam veliko ljdi, ki so bili in so poroceni z Iracani in Iranakani in irankami itd..
In So Slovenski drzavjani in njihovi Otroki..in so tudi Muslimani..Samo se o tem dosti ne govori..

Eni pisjo, in mislijo, kaj sem jaz to so tudi drugi..in potem generalizirajo nekaj, in poslplosujejo to kaj so oni da so to tudi ostali,..seveda da to ni res..Vsak clovek je pozsamezno in individulani bitje..

In obstajajo tudi take stvari kot clovekove pravice posameznikov..clovekova pravice je vedno posameznikova..
in more biti spostovana vsem posameznikom..

http://washington.embassy.si/index.php?id=814&type=98&no_cache=1&MP=&tx_ttnews{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}5Btt_news{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}5D=19388&L=1

The Embassy of Slovenia in cooperation with the European Division at the Library of Congress organized on Tuesday, December 17, a literary event, in which the acclaimed Slovenian author Gabriela Babnik discussed her latest novel, Dry Season.

The young writer was recently honored the European Union Prize for Literature for her novel Dry Season (Sušna doba), in which she examines interaction and cultural clashes between Europe and Africa.

Ms. Babnik regularly contributes literature reviews, essays, travelogues, interviews and commentaries to various publications in Slovenia. She holds a master’s degree in comparative literature from the University of Ljubljana with a dissertation on the contemporary Nigerian novel, and is currently writing political comments on African issues for the foreign edition of the main newspaper, Delo.

Glede na Cia report.
Slovenia ima najvec trgovskih ladij Registriranih v Liberiji (Afrika)..7. Trgovskih ladij.
Potem je Ciper z 5 Trgovskimi ladjami.Tako da najvec trgovskih ladij ima Slovenija v Liberiji Afrika.

Merchant marine:
registered in other countries: 24 (Cyprus 5, Liberia 7, Malta 4, Marshall Islands 6, Saint Vincent and the Grenadines 1, Slovakia 1) (2010)

Jao kako Slabo eni poznajo svojo Drzavo..

Razlaga zgodovine tukaj od ISS: Islamic state society:

“Najprej je bil Mohamed in njegovo Romanje iz Meke v Medino in pricetek sirjenja Islama in potem zatem so prisli sem neki ljudje z napisi na majicah SI..State of Islam,,Islamic State (Arabci pisejo v nasprotni oz z nasprotne strani kot mi)..
Skupaj z nekimi ljudstvi Avari iz osrenje Azije,..kjer je Kazahstan in oz. Kavkaz, kjer so Muslimanske drzave..

Prav tako je mnogo Arabesk v Arhitekturi na Primorskem tukaj iz tistega casa potem(zatem).

Tako so mi razlozili zgodovino tukaj od ISS: Islamic State soociety.

prednisone sale prednisone uk over the counter prednisone canada pharmacy
https://prednisonet.com prednisone 20mg nz
prednisone 5 tablets prednisone 1 tablet prednisone 10 mg tablet

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close