Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Orifleme – vaše izkušnje

Orifleme – vaše izkušnje

Pozdravljeni!

Znanka mi je ponudila kozmetiko Orifleme, zdaj pa me zabimajo vaše izkušnje z njo.
V prospektu izgleda vse tako mamljivo, sem pa že pred leti slišala kar nekaj negativnih stvari o njej.

Prosim z avaše izkušnje, hvala!

Mojca

Moja mami jo uporablja že vrsto let, pa ni nikoli imela problemov, tudi jaz imam same pozitivne izkušnje.

Meni je všeč, seveda spet pa ne vse. Kot v trgovini, neki je dorbo , drugo malo manj.

Osebno nisem preveč navdušena nad tistim, kar sem od te kozmetike poskusila. Krneki, bi rekla:)

laki za nohte so ok. Kreme tko tko…men očitno nobena k sem jo probala ni ustrezala. Maskare pa…beži stran!

Zanimivo, meni je pa od vseh stvari najbolj ustrezala ravno maskara za občutljive oči. Ker nosim leče, sem imela z nekaterimi maskarami priznanih znamk kar težave. Pa sodelavka je zelo pohvalila eno kolekcijo proti aknam, ki jo je preizkusil njen sin.
Ne vem, jaz nimam pripomb.

Drugače sama prodajam Oriflame, ampak bom zelo objektivna: meni laki za nohte niso to, kar obljubljajo, grejo prehitro dol. Maskara za občutljive oči mi je v redu, ostalih nisem nikoli imela. Redno pa že par let uporabljam vlažilno kremo aloe vera, pa šampon za lase in sem zadovoljna. Zobna pasta mi je tudi fajn.
Pa tisto bižuterijo tudi kar kupim in mi je fajn, sploh za poleti, da lahko več menjam… “Stranke” pa največ kupujejo šampone, regeneratorje, maskare, senčila za veke in šminke.

*metka, potem pa mi mogoče vi svetujte glede naročila.

sama nimam želje, da bi se včlanila, bi pa poskusila artikle, gospa, ki mi je ponudila katalog pa mi ne zna razložiti, kako se izognoti palčilu poštnine i n administrativnih stroškov. Kolikor sem razumela, moraš nekaj za to kupiti, ne razumem pa, kaj. Raje porabim še dodatnih šest evrov za neki artikel, kot da bi plačevala pošti.

Hvala!

Mojca

Se opravičijem zaradi pravopisnih napak, danes imam slab dan. Naš drobižek je telovadil celo noč, zdaj pa sem kot zombi.
Napake sem opazila šele potem, ko sem že oddala sporočilo.

Mojca

Mal sprobaj… nobena stvar ni res tko zanič, da ne nebi mogla porabit…. Sama imam veliko zadovoljnih in stalnih kupcev… tudi tržačank, ki so prej rabile veliko dražjo kozmetiko…. :))

Mojca, sem precej leteča do večera. Prosim, javi se mi na mail, pa bova dorekli. Hvala!

meni so všeč Oriflamovi parfumi

Mojca29 – če se ne želiš včlanit itak nimaš nič s temi stroški. Če pa si včlanjen moraš kupit za vsaj 200 točk (vsak izdelek ima določeno število točk) in je fajn da je naročilo čimvečje, da se ti še poštnina pokrije…

Če te še kaj zanima, kar vprašaj… 😉

Sicer je pa kozmetika Oriflame res super… Poceni, naravna, kvalitetna… 🙂

http://www.freewebs.com/poceni-naravna-kozmetika-oriflame/

Lep pozdravček,

Jasna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close