Najdi forum

Oriflame…

Večkrat si ogledujem Oriflamov kozmetični katalog. Katalogi me na splošno privlačijo: barve, opisi, cene,… zelo me mika, da bi kaj naročila.

Kakšna je kvaliteta te kozmetike? Ima katera kakšne izkušnje in s katerimi proizvodi?

Pozdravljena!

Nekaj Oriflamovih proizvodov sem testirala in sem bila zadovoljna glede na ceno. Kateri proizvod je dober in kateri ne, je zelo subjektivna ocena. Načeloma je vsak proizvod dober za svojo ceno, določeni proizvodi pa celo presenečajo s kvaliteto glede na ceno ali obratno.

Upam, da vam bodo ostale forumovke podale več informacij o kvaliteti Oriflamovih proizvodov.

Lp Nada

Kolegica je prejela naročene izdelke in sva malo preizkušali.

Zelo hvali:
univerzalni balzam,
Colour kremasto senčilo za veke v dveh odtenkih,
korektor v sticku,
maske za obraz,
maskare več vrst (za takšno nizko ceno so zelo v redu).

Slabo:
Visions znižane šminke in senčila (duo) iz prejšnjega kataloga. Zelo slabo se nanaša, barve so neizrazite.

Moteče je tudi to, da so odtenki v resnici drugačni kot na fotografijah…

Ima katera izkušnje z aloe vero?

Lep pozdrav.

Ojla,jaz sem najbolj zadovoljna z kremo za prekrivanje madezev,to je taksen korektor,ki ga namazes s copicem,razlicnih barv,super je.Ne le,da prekrije,ampak tudi preprecuje nadaljne nastajanje mozoljev,kar je cista resnica,sem preizkusila,in si ga ravno zdaj mislim narociti se enkrat,vendar sem v dilemi,saj sem trenutno se svetla,ker se se nisem soncila,kmalu pa bom cisto rjava in odtenek korektorja bo potreben cisto drugacen 🙁
Gre pa oseba,pri kateri narocam ravno na morje,tako,da ne bom mogla potem se enkrat narocit…pozdrave

Živjo!

Koliko pa stane korektor Oriflame, ki prekriva in preprečuje nastajanje mozoljev? Kako se ga da naročiti, ne da bi se ti bilo potrebno včlanit?

Lp Nada

Jaz se nisem nikamor včlanila… Najbolj enostavno je, da naročite kakšni prijateljici ali znanki, saj bo vsaka sprejela naročilo, ker zbirajo neke bonuse, če se ne motim…

Korektorjev je več vrst, cene pa so cca: Visions 800SIT, čajevec 1000 SIT….

Nataša*!

Hvala in lep dan!

Se bom pozanimala!

Nada

Nada, lahko se dogovoriva in vam ga jaz naročim, ker kupujem te izdelke in sem včlanjena. Če nimate druge variante, seveda.

Lep dan

Alenka

Ojla,korektor za prekrivanje madezev stane 1290.

Alenka!

Sem že našla eno “žrtev”.

Vseeno hvala in lep pozdrav!

Nada

Vse ki vas zanima Oriflame kozmetika in ste z stajerskega konca, mi lahko pisete – z veseljem vam bom predstavila izdelke.

Lp, Miska

Če bi katera potrebovala kaj naročit iz Oriflame kataloga (www.oriflame.si).

Naj še povem, da ni važno s kod ste, pokrivam CELO Slovenijo. Je pa tako, da je zaradi slabih izkušenj nepoštenih ljudi potrebno plačilo kupnine vnaprej. Če naročite za 40 EUR ali več vam pa pošljem na moje stroške in težav s poštnino nimate.

Če ste iz Ljubljane, se lahko dogovorimo tudi za osebni prevzem.

No pri meni je pa tako, če bi katera želela naročiti mi piše na email oziroma se slišimo po gsm, pošljem katalog, če seveda želite ker je lažje pogledati kot po spletu. Potem se slišimo in oddam naročilo, za dobavo se pa zmenimo naknadno, al se dobimo al po pošti.
Email:soncek69@gmail.com

lp,silvestra

zanimivo, kako ste nekatere zadovoljne z izdelki oriflame. moje izkusnje so: malo denarja, malo muzike.
imela sem 3 ali 4 lake za nohte. vsi so bili popolnoma drugacne barve kot v prospektu (slabo prekrivanje, se je videlo skozi, barve veliko manj intenzivne) in se kar niso hoteli posusit. po kaksni uri so se se vedno packali. vrgla sem jih v smeti, ker nisem uspela posusiti niti najtanjse plasti.
deodorant (nek gold roll-on) mi ni niti priblizno ustrezal – iskreno povedano sem se z njim v nekaj urah usmradila, torej isto kot ce po tusiranju ne bi uporabila nicesar. je pa puscal bele sledi na oblaciilih, ce to kaj steje. 😉
edino svincniki za oci so mi bili vsec (intenzivne barve in dobra obstojnost)

vec pa nisem zelela preizkusat, ker sem bila razocarana nad kvaliteto.

Če koga zanima katalog in naročilo Oriflame izdelkov me lahko kontaktira na ina.zupancic@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close