Najdi forum

Oriflame

Imam že julijske kataloge. Če katero zanima, naj mi piše na mail.

Katja, jaz sem zdaj malo izven Oriflamea in me zanima kaj dobijo novi člani ob včlanitviji? Kako je zdaj s tisto torbo? Zasledila sem tudi, da ni več kozmetičnega kovčka, temveč je torbica. Jo lahko kupimo tudi obstoječi člani? In kakšna je cena?

Torbo trenutno lahko dobiš samo ob vpisu. namesto kovčka je pa sedaj kozmetična torba. to pa lahko kupiš, samo bi mogla na naročilnico pogledat koliko stane. Mislim, da je okoli 3 jurje. Izgleda pa dobra. jo imajo razstavljeno v vitrini. Vsaj imeli so jo.

Mi lahko poveš kaj vse dobiš ob vpisu tokrat poleg torbe? Koliko pa je članarina že? Tista torbica z vzorci sploh ne bo v prodaji – kovček bo za vedno. Je namenjena namreč samo tistim najboljšim. Katja, kdaj boš zdaj naročila? Jaz sem bila ta teden tam, ampak sem pozabila oddat še eno naročilo za nekaj stvari.

HELLO JS BI SI ZELO ŽELELA KATALOG OD ORIFLAME KER SO COOL IZDELKI!!!PROSIM ČE ME KONTAKTIRAŠ NA MEJL DA TI POŠLJEM NASLOV

ŽELIM TI LEP DAN

NATAŠA

a lahko prosim napišeš svoj e-mail na forum, da ti preko njega sporočim svoj naslov, ker bi bila kataloga oriflame zelo vesela. moja kolegica, ki mi ga je prej vedno priskrbela, se je s tem nehala ukvarjat in ga kar malo pogrešam.
hvala ti, lp

Njen mail je katjazidar@hotmail.com – samo kliknete na njen nick in ga imate. Sama pa katalogov od Oriflamea nimam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close