Oriflame ali Avon
Veliko je bilo že napisanega o teh dveh kozmetikah pa vseeno, vem da vsaka zagovarja tisto, ki jo prodaja. Zanima me od uporabnic kako ste zadovoljne z izdelki. Kateri so boljši, ugodnejši? Razmišljala sem da bi se včlanila ampak ne vem še kam. Upam da mi boste pomagala najti vsaj približno sliko teh izdelkov.
Zanima me kam in kako se včlaniš, koliko stane članarina ina za koliko časa. Kje in na kakšen način kupuješ in plačuješ izdelke? Kako je s katalogi?
Jaz bi kupovala zase in pa za ožje (sorodnike, sosede, prijatelje) seveda če bi kdo hotel kupovati. Ne bi prodajala po hišah oz. ponujala stvari po internetu. Ali se to izplača? Se da kaj zaslužiti ?
Hvala za vse odgovore
LP, Andreja
jaz nisem nikamor včlanjena, kupujem pa preko prijateljice obe znamki. Meni ljubša je avon, ker ima (vsaj zame osebno) pestrejšo izbiro. Kupujem pa v glavnem šminke in lake za nohte… Enkrat sem poizkusila maskaro pri enem in drugem in mi je bila avonova veliko bolj všeč (oriflameova je bila ful majhna…ful malo vsebine za tisti denar). Gelov za prhanje, deodorante ipd grem pa raje iskat v DM… so veliko cenejši in prav tako dobri ali pa celo bolj boljši…
Jaz sem včlanjena v Oriflame kot si najbrž že zasledila. Pa nisemzadovoljna (bom se verjetno izizčlanila, ko poteče članarina poleti – bom videla, če se mi splača zaradi nekaterih izdelkov “ostat v igri”). Na začetku še nekako, ko sem hotela preizkušati, potem pa ne, ker je slaba kvaliteta (za večino stvari). Popust za člane je fiksen okoli 23%. Zdaj malo preizkušam tudi Avon in mi je dost bolj kvaliteten. Pa članarine ni. Kar sem kupila do sedaj, mi je še vse ful uredu. Cene so pa pribl. enake za obe firmi. Avon ima ponavadi večje količine kakor Oriflame za enako ceno. Kar se pa popustov tiče, pa tu niso fiksni, niti ni piramidne zgradbe, da bi morala nekaj druge včlanjevat. To se mi zdi boljše. Zaslužit se pa komot da.
Jaz sem tud bla pri Oriflameu, zdaj že dve leti nisem več,sem preveč denarja zaružla. Nisem imela kakih pripomb, mi je blo vse ok, kar sem nakupla,samo me je malo začelo zanašat in sem že preveč kupovala, stvari, ki jih nisem niti rabla. Pa je šlo preveč denarja in sem nehala. Prodajala nisem, mela sem zase, pa za kolegice, pa mamo, pa tak. Zdaj kupujem samo še v Dm-u, razen tu pa tam res kaki izdelek še od Oriflame-a, ki mi je bil fuuul všeč, pa zdaj tu pa tam že kaj od Avona vzamem, ker pa vse kolegice, ki tudi poznajo oboje, bolj priporočajo Avon.
Lp
Živjo,
hvala vsem za odgovore, tudi meni se zaenkrat še nekako najbolj dopadejo laki za nohte in šminke, bom pa še kaj drugega preskusila, pa bom videla.
Kateri naj bi bil pa tisti fajn kremni deodorant od Avona, ki ste ga hvalile v okviru teme o deodorantih (meni po katalogu ni jasno, kateri bi to bil)?
Hvala in lep pozdrav,
Miša
Forum je zaprt za komentiranje.