orgazem
Rada bi, da mi odgovorite predvsem ženske – in to tiste, ki vam orgazmi med sexom ne delajo težav: ali se sem uvrščate tudi tiste, ki si same s prstki pomagate do orgazma (med sexom)? Ali je to normalno? Kaj pa ostale – kako vam uspe? Koliko časa vam jo partner liže, da vam pride? O čem razmišljate takrat? Kakšni triki? Meni pride edino, če se sama in včasih med oralo, pa še to traja kakšne pol ure in fant je že ves zmatran.
Več kot polovica zensk (tako pravi statistika)nikoli ne dozivi orgazma samo z samim spolnim odnosom. Vedno si mora dodatno še zraven draziti del telesa, ki jo rajca in pripomore k orgazmu in zaradi tega z njo ni nic narobe.
Spoznaj svoje telo, ko ga bos spoznala bos tocno vedela kaj te rajca, kaj ti najbolj paše, kako najlepše in najboljse dozivis orgazem in potem tko uzivajta skupaj z partnerjem.
p – če nimaš problema – kako potem zadeve pri tebi zgledajo? Prosim, spregovorimo o tem, ker me res tare.
Razumem, da je treba dražiti del telesa in da mnogim ženskam drugače ne pride, ampak – ali ne bi to moral delati fant? Pri meni je učinek le če se sama. S tem, da sva 3 leta skupaj in sva si razložila res že vse mogoče kako in kaj, pa vendarle ni učinka.
Povejte taktike, načine…Kako migati z boki? Gor dol, desno levo ali v krogu? Vem, da se hecno sliši, toda meni ni zgoraj nič posebnega, v bistvu me dolgočasi, tako da sem pomislila, če sploh znam…
Poglej, kaj naj ti opisem kako men paše, ko ni recen, da bo tko tudi tebi, sm ti rekla poznas se , ves kaj ti paše kako se sama rajcas, zrajcas do konca in to uporabi v seksu, rajcaj se sama to itak moskim paše umes med seksom,da te gledajo ko se bozas,drazis… ali naj te on, itak ne more biti vedno enako, enkrat on, enkrat ti, enkrat lahko ti cist sama in on naj gleda in se rajca sam zase, mal uporabi domišljijo, svoje zelje, potrebe in uzivajta skupaj.Tu ni pravilo, vse je odvisno od tebe, kako ti dozivis orgazem in potem to uporabi se ob svojem dragem, nauci ga, povej mu…
menda ne bo nič narobe če se oglasi možakar… če pa, pa me opozori…
kaj pa tisto pred seksom: čakanje, pričakovanje, pohotne misli, ambient, zapeljevanje, okolje, muzika…
al je to kr ugasnit luč, na posteljo, pižame dol, malo lupčkanja po telesu, malo po muci, not pa ven, pa adijo. a ti je blo u-redu? eh, saj bo drugič boljše. ja, bo boljše, če maš slab dan. slab dan se pa razlikuje od slabega seksa. če je slab seks, ne bo nikdar boljše.
pa kako migat z boki; pa daj najprej poštimaj v glavi. dovoli, da te partner sprosti, prepusti se toku dogajanja, nato pa raziskujta drug drugega. več kot probaš, bolj si perverzen, bolj je vznemirljivo in rajcih.
samo sprosti se, pa boš videla da bo šlo.
Jaz mam obraten problem.Včasih prehitro! Ko dozivim orgazem, se čist polenim. Oralno mi itak pride po minut al pa še prej. S prstki mi mora pomagat sam pri pasjem položaju. Včasih če se ne morem čist sprostit, pa da mam v glavi stvari, ki takrat tam ne smejo bit, narediva tako; da me on z roko po laseh, po ušesih boža, (ne znam čist razložit) uglavnem , ustvari se tako šumenje da pozabiš na vse in čist not padeš.
To je res odvisno od vsake ženske posebaj. Ena se vzburi prej, druga kasneje. Pr men je tko da me moj lubi tok hitr vzburi, skori sam pogleda me pa, mmmm. Zanimivo je pa tud to da pri prejšnjiem partnerju mi sploh ni blo do tega in zelo malokrat mi je prišlo. Tko da po mojih izkušnjah je tud zelo od partnerja odvisno.
Pomembna je tud predigra, poljubljanje, božanje, dotiki, kakšna smetanca-imej fantazijo…Jaz moram zase reč, da oralno mi pride lahko res hitro. Med ljubljenjem je pa različno, enkrat mi pred njim drugič za njim. Za to res nimam nobenega recepta, sorci:( Moraš sama ugotovit kater položaj ti najbolje paše. In če ti paše, da se same s prstki pomagaš do orgazma, poskusi da ti to dela partner:)
Pa veš kaj je tud zlo pomembno, da se sprostiš. Pa ne smeš bit preveč utrujen, no saj jaz ne! Pr men je tko, če me neki zmoti, kaj jaz vem, npr.da me kliči mami po tel. potem čist vn padem- škoda zame 🙂
Ampak res, za to jaz rabim ful časa pred tem, med tem in po tem 🙂 Poskusi vse odklopit in bodi takrat samo pri tem z glavo, pa sprosti se:)
Jaz upam da ti bo tole kaj pomagalo, pa veliko srece papapa!!!
Jaz imam občutek, da ti fant preveč hiti! Naredita en poizkus. Seksajta čim počasneje, naj se on zadržuje, naj mu sploh ne pride! Če vaju vmes mine, si vzemita pavzico, se muckajta in potem vaju bo spet prijelo. Ampak pazi! Enkrat vmes te bo začelo dvigovati proti orgazmu. Takrat ne pospešuj ampak se samo predajaj še naprej in ne nehaj. Prepusti se občutku. Ne spreminjaj ničesar! Pa čeprav bo to slow motion tempo. Naredita ta eksperiment! Ponavadi vedno uspe!
Sicer je pa na splošno zelo težko ujeti “pravočasnost” orgazma. Jaz imam velikokrat obraten problem. Moji namreč precejkrat pride prehitro. Potem se ohladi in traja do naslednjega vzurjenja. Zato moram včasih kar pohiteti 😉
Forum je zaprt za komentiranje.