Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ORGAZEM

ORGAZEM

Ne vem če sodim sem ,stara sem sicer 17 let in bi nekaj zelo rada da mi poveste, ker me je strah vprasati moje vrstnice.
Zgaj ves da zenski pride? Kaksni so znaki?
Rada bi da mi malo poveste o tehzadevah, da bom seznanjena. Najlepsa hvala in brez zamere,ker to sprasujem, ampak saj veste dobro je da vemo , ne upamo pa nikogar vprasati.
Se enkrat hvala.

Na kratko… Ce ti bo zares prislo, bos ziher vedela 🙂

Kia si ji pa res poučeno na dolgo in široko vse opisala.Rada bi tebe videla v teh letih.

Ne, saj kia je povedala točno to, kar je res. Ko doživiš orgazem, veš, da si ga. Orgazmu ne sledi vprašanje kaj je to orgazem, kdaj veš, da si ga doživel, kakšni so občutki,… Orgazem je ali pa ga ni. In, ko je, veš, da je.
Znaki so pa lahko zelo različni, od povečanega srčnega utripa, globljega dihanja, drgetanja po telesu, mravljincev, ki kot strela udarijo čez tvoje telo, sila iz trebuha dalje,… užitek, ki se bi mu predajal in predajal. Skrat,a občutek je čudovit in tudi samo umirjanje je kot sladkost.

Torej, kar sem hotela povedat, je to, da če sprašuješ, potem ga še nisi doživela. Pomembno je, da raziskuješ sama svoje telo, ker ti paše in ne, da boš zdaj silila in izsiljevala orgazem. Uživaj sama s sabo pa bo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close