Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek orgazem

orgazem

Navkljub All night long 🙂 – nič ne de, jest se bom počasil odpravil iz službe:)
Vsem damam pa lep vikend in koš poljubčkov 🙂

P.s.: Pa upam, da bo katera all night long,…

Trajanje seksa… čist zadost mi je včasih pol ure, včasih uro, včasih 2 uri. Če je predolgo, se naveličam. Pri enem povprečnem seksu je men fajn ene tri orgazme.

Kaj,Olaf samo 20 minut?

olaf, mogoče bi se malo zamislil nad ženinimi tistimi tremi orgazmi…. 🙂 Le zakaj bi hotela potem, da jo še enkrat s prsti??? Mogoče pa to ni za po vrhu, mogoče je pa to tisto “pravo” 🙂 pa brez zamere

strinjam se z češnjo,tri orgazma v 20 minutah plus četrti s prsti,rahlo neverjetno,če se jaz kaj spoznam na seks….

Tako sta se mogoče obdelovala v medenih tednih. Zdaj pa sigurno ne. Lahko se ližeta in mečkata dokler ne zaspita. Fukata pa zelo malo. Malokateremu toliko časa stoji, kot hočeš ti povedati. Pa brez zamere. Besede vse prenesejo.

Sploh ne drži to kar si napisal stan,poročena sva enajst let,poznava se petnajst.In 20 min minut ni čisto nič neobičajnega saj zamenjaš pozo se malo poigraš pa gre tudi čez pol ure ko ne moreš več in se ti že v glavi vrti od samega vzburjenja.Kot vidim tudi njene orgazme na obrazu,poteze kakršne se težko zaigra tako da v orgazme ne dvomim,še prosi me vmes naj jo nateg..Mal mi je smo na moški ego udarl ko jo moram velikokokrat na koncu še s prsti pa me je zanimalo če se to dogaja tudi pri drugih.Seveda sem že govoril z njo o tem pa pravi da ji paše ker je to čisto druge vrste orgazem.

pa že …. Jaz osebno žal ne verjamem. Grimase se tudi da narediti….

Čas je zelo relativna stvar. Seveda je zelo velika razlika med sexom (predigra, sex plus vse ostalo), ki traja dve uri in čistim sexom, ki traja 20 minut. Sexaš pač toliko časa, dokler vama paše in mislim, da nima smisla razglabljati kako je pri drugih. Če se ne motim;-), je vsak nadaljni sex daljši od predhodnega, kar pomeni tudi večjo raznolikost poz. Tako, da: vi kar sexajte kolikor vam paše:-))
Kar se pa orgazma tiče pa smo si ženske zelo, zelo, zelo različne in enim pride enkrat v celem sexu, nekaterin niti to ne, drugim pa večkrat, petkrat, desetkrat, petnajstkrat, itd, itd, itd,…. Tako, da ne vem zakaj bi bilo ne vem kako neverjetno doživet 3 orgazme v 20.minutah? Njej pride pač trikrat in želi imeti kot dodatek še enkrat s prsti (drugo je pa seveda to, če bi hlinila, kar pa milo rečeno, ne vem zakaj bi, če sta že toliko časa skupaj in ne vem kaj ima ona od tega…).

In samo nekaj bi dodala: tisti-e, ki pravite, da je 3x doživet orgazem nekaj nemogočega in goli sex, ki bi trajal več kot 20 minut, ne prepričujte nas ostale, ki vemo, da se da doseči orgazem neprimerljivo več kot 3x, da to ni res. Pa bomo vsi zadovoljni:-)

DEMI, pa nsem niti jaz tako nedolžno bitje,vem kaj je seks,poznam vsaki kotiček svojega telesa.Poglej na uro ,ko začneš seksati in sporoči koliko orgazmov v 20 minutah? 4 krat,daj no…Ker se v službi pogovarjam z ženskami o teh stvareh od njih 13 jih 9 sploh ne ve kaj je orgazem, doma pa kao uživajo na veliko,da tip ne bo užaljen.

Kika, ti čisto verjamem, da uživaš v sexu. Tudi nekatere druge uživamo. Zelo:-) Hkrati vem, kot sem že napisala, da jih zelo veliko ne ve kaj je to orgazem (v sexu s partnerjem). Veliko mojih kolegic je med njimi, ki sprašujejo kako veš kdaj doživiš orgazem, kaj naj bi takrat občutil, znaki,…

In po drugi strani, 20 minut sexa lahko (seveda mislim na kvaliteten sex, kjer se partnerja dejansko ujameta) lahko komot servira 4 orgazme. Zakaj ne? Kaj pa je narobe s štirimi? Kaj pa tiste, ki doživijo v desetih minutah deset orgazmov ali pa še več? Misliš, da je nemogoče? Potem se motiš:-) Ena je na forumu napisala, da, če se sama, da ji pride v 4. minutah, da je to njen rekord. Zelo dober rezultat, odličen. Pa je nisem prepričevala, da to ni mogoče, ker vem da je. Obstajajo tudi take, ki jim pride, če se same, še prej in ravno tako, če sexajo s partnerjem (ali pa oralni sex), ki jim pride prej kot v štirih minutah.

Kar se pa tvojih kolegic v službi tiče, bom pa samo to rekla: namesto, da se doma hvalijo, da jim uspe priti do orgazma in tako zavajati moža/fanta, naj se raje z njim pogovorijo in stvar razjasnijo. Saj ravno zaradi tega, ker ne povejo resnice, naj tudi v bodoče ne razmišljajo o tem, da bo sex kaj boljši. Partner ne more spremeniti nekaj, za kar misli, da je odlično in, da partnerki paše.

In še enkrat: ženske uživajte v sexu, povejte in pokažite partnerju kaj vam paše, ne hlinit,… in pustite nam, ki doživljamo veliko orgazmov v sexu, veselje do tega in nas ne prepričujte, da to ni mogoče. Če same ne doživljate tega, ne trdit, da potem celotna ženska populacija tega ne zmore. Prav smešno mi je že, ko mislite, da je štiri nemogoče, brez opcije, da bi bilo res. Me zanima kako bi šele bilo, če bi katera napisala, da je v enem dnevu doživela med sex maratonom 38 orgazmov;-))))) Sem prepričana, da bi jo označili kot lažnivko št. 1 na svetu. Jaz je namreč ne bi.

Pardon: Pa je nisem prepričevala, da to ni mogoče, ker vem da je to lahko še kako res.

In samo neki bi še dodala: so partnerji, ki nam ne ustrezajo, s katerimi ne doživimo orgazma niti pod razno in so partnerji, s katerimi se ujamemo v 100%. In seveda vsi vmesni:-)

Ja vse ženske bi rade,da so moški Bred Pitti,Pierci Brosmeni,Patriki Schvejzi,pa Cavazze.Videz ni vse-je pa veliko.

Nekatere ženske lahko doživijo več orgazmov. Orgazem ki ga doživi ženska pri spolnem odnosu je čisto drugačen kot tisti, ki ga doživi z draženjem ščegetavčka. Mogoče potrebuje oba orgazma, da je zadovoljena.

NA TEJ STRANI STE VSI OGROMNI LAŽNIVCI !!! SRAM NAJ VAS BO !!!

Senka to pa je zate znanstvenafatastika kaj.

Priznam! Se nikoli nisem dozivela orgazma pri seksu, brez da bi si drazila se scegetavcek zraven. S fantom, s katerim sem vec kot leto dni, se zelo ujemava: tako kot v vsakdanjem zivljenju kot v postelji. Kljub temu, da si pomagam se s prsti, sem popolnoma zadovoljena.

Pravijo, da tisto, cesar ne poznas, ne mores pogresati. No, jaz ne poznam stirih orgazmov na 20 min, ampak v seksu klub temu zelo uzivam in se ne sekiram za tiste, ki jih dosezejo 10 v eni uri. Nismo vse enake.

Punce jaz sem seksal žensko ki je imela orgazme kar v verigah da je kar kričala zraven in ne po enega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close