Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Orgazem

Orgazem

Ženske,  koliko časa penetracije potrebujete, da doživite orgazem.

Pustimo sedaj predigro in stimuliranje tako ali drugače.

Odvisno od velikosti in debelosti tiča in dolžine obdobja, ko ni bili seksa ter dneva ovulacije.

Smo nekje v nekem prostoru. V tem prostoru smo vsi nevidni.

Odgovor na objavo uporabnika
Tako302, 31.03.2023 ob 09:55

Odvisno od velikosti in debelosti tiča in dolžine obdobja, ko ni bili seksa ter dneva ovulacije.

kakšni tebe najbolj zadovoljijo mene 16 -17  obseg 14 tam nekje?

Čisto odvisno od trenutka. Od nekaj sekund do par min, ampak nikoli več kot 5 min. Oz. ja, če sem kdaj pred tem pila alkohol, potem se čas podaljša. Zato raje pred sexom ne pijem nič, ker tako lahko meni že 2 ali 3x pride preden moški finišira 🙂

pri meni takole, 31.03.2023 ob 12:21

Čisto odvisno od trenutka. Od nekaj sekund do par min, ampak nikoli več kot 5 min. Oz. ja, če sem kdaj pred tem pila alkohol, potem se čas podaljša. Zato raje pred sexom ne pijem nič, ker tako lahko meni že 2 ali 3x pride preden moški finišira 🙂

Vsaj ena po pravici pove, ne pa tiste, ki trdijo, da jih njihovi žrebci po pol ure nabijajo.

brez dodatne stimulacije klitorisa oz. samo s penetriranjem mnoge ženske ograzma sploh ne doživijo.

…in pravoverni muslimani jim še tega vzamejo.

S stimulacijo klitorisa med penetracijo sem od dotika in poljuba do orgazma v parih minutah, definitivno manj kot 5 minut.

Nikdar nisem imela tezav z orgazmom.

Neizmerno me vzburja tudi, da tudi moski dozivi orgazem tako hitro in da je potem njegov korenjak spet hitro pripravljen na naslednji krog. Zal pa z leti pada stevilo krogov.

A te vzburja tudi, ko ti poljubuje ta malo?

Nič, ker to ni način

Vse v 5 minutah je prehitro… Uživam v sexu tud če sem sama s seboj, ni bistveno, za sex si vzamem čas. Božanje prsi, bradavic, popka,.. In naprej mednožje.. Če sem že prej polna fantazij, potem mi pride prej, v 2 min… In zelo intenzivno mi pride.. Dlje je predigra, bolj intenzivno mi pride.. In ti je lepo… 8n uživam če lohk zraven oddajam zvoke.. ♥️

Vesna116, 01.04.2023 ob 11:21

Vse v 5 minutah je prehitro… Uživam v sexu tud če sem sama s seboj, ni bistveno, za sex si vzamem čas. Božanje prsi, bradavic, popka,.. In naprej mednožje.. Če sem že prej polna fantazij, potem mi pride prej, v 2 min… In zelo intenzivno mi pride.. Dlje je predigra, bolj intenzivno mi pride.. In ti je lepo… 8n uživam če lohk zraven oddajam zvoke.. ♥️

Ti res uživaš tko je prav super si???

Jaz vidim pri partnerki da rabi v povprečju do 5 min. Odvisno je tudi od mene. Kakšen krat se potrudim, da ji ne dražim klitoris, tako da doživi samo vaginalni orgazem. Pri vaginalnem orgazmu ponavadi traja malo dlje, ampak ni boljšega občutka ko med prodiranjem čutiš, kako se stene nožnice krčijo.

Odvisno, 02.04.2023 ob 11:06

Jaz vidim pri partnerki da rabi v povprečju do 5 min. Odvisno je tudi od mene. Kakšen krat se potrudim, da ji ne dražim klitoris, tako da doživi samo vaginalni orgazem. Pri vaginalnem orgazmu ponavadi traja malo dlje, ampak ni boljšega občutka ko med prodiranjem čutiš, kako se stene nožnice krčijo.

Kolk imaš velizga debelega da jo pripelješ brez draženja klitorisa pr mojmu to ne gre

Ena252, 02.04.2023 ob 13:44

Kolk imaš velizga debelega da jo pripelješ brez draženja klitorisa pr mojmu to ne gre

Nič kaj posebnega, po mojem tam od 15-16cm dolžine in okoli 4 – 4,5 cm debeline.

Ja moju ženu 10 minuta.  Najbolje je vesela, ko radim sa vibratorom na gradilištu.

Primorci se itak bolj vroči, kajne in brez predsodkov..

Rada doživim orgazem na plaži, fkk, sam slovenskih ne poznam prav dist..

vesna di za kaksno srecanje na plazi

Sevede sem.. Ko bo toplo takoj.. A bi mi jo polizal ba fkk… Uživam, če naju kdo gleda.. In si ga drka.

Kaj rečeš..

Sem doživela na fkk da sem si jo božala, letala in mal po pučki map po joskih. Mmm. In pride en tip in reče, če sme… Pride, poklekne in dam noge narazen ba njegova ramena. Ohhhh.. Se zdej mi lohk pride če se spomnim..

Kaj…

pisi mi na sekstolmin@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close