Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika organiziran žur

organiziran žur

pozdravljeni,na večih forumih sem že vprašala,če vedo za kako skupino,ki organizira pripravo hrane in prevoz za zabavo v koči na goriškem.
Glede na to da ste od hrane upam da bo kdo kaj vedel.
Če ne pa mi dajte kake ideje,kako izpeljat tako zabavo za 40 ljudi(2 slavljenke)da bom imela čim manj kompliciranja in živciranja s vsemi pripravami.Žur bo na prostem v lovski koči.
LP

Mislim, da se s kateringom na goriškem ukvarja samo Karla iz Bilj. Po mojih izkušnjah je zelo OK.
Morebitnih idej ostalih forumk pa bom tudi jaz zelo vesela. Nikoli ne veš, kdaj ti pridejo prav.
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

hvala enola,a ves mogoce kako bi jo dobila,oz.kje vsaj za informacije?

Izvoli – pa uspešen žur!

PETKA – KOGOJ GOSTINSTVO, TURIZEM, TRGOVINA IN STORITVE d.o.o.
Bilje 149A
5292 Renče
Telefon: (05) 301 30 97
Faks: (05) 398 54 01

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Enolla:) V Biljah sem prezivela svoje ptrostvo…nepozabno:))) Lp

Vse za žur ti zrihtajo tudi na Pecivu. Obstaja pa tudi en catering, bom poiskala naslov, ker sem ga nekam založila.

o hvala vsem ,zdaj mi bo lazje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close