Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek organizacija dela

organizacija dela

Ima katera narejeno organizacijo dela – kadrovska smer, zanima me kakšno zaposlitev ste dobili?

mnogi znanci ki so delali ta šmoren so se ali prepisali na drug fax, ali nadaljevali na drugem faxu. tisti ki so ustrajali so s tvopje smeri večinoma na občini in mešajo govno na račun davkoplačevalcev.

meni manjkajo še 3 izpiti, sicer O. del. procesov, pa si lahko boljše del. mesto pri nas v firmi kar naslikam. Nimam strica ali sestre na položaju, kadrovska pa me je “potolažila”, da naj dam prošnjo kam drugam, ker bomo čez 2 leti šli v stečaj… Pa toliko stvari bi se dalo spremeniti in to preprečiti!!!

Pa veliko sreče, ampak ne pozabi, koliko jih vsako leto diplomira na tvoji smeri – in razmisli, ali res potrebujemo toliko kadrovikov…
Je pa višja izobrazba odlična naložba, saj ti dvigne moralo in samozavest, zato ne obupaj…

Prijazno, Davor, očitno res potrebuješ dvig samozavesti…

organizacijo dela – kadrovska smer sem končal pred 5 leti

zaposlen sem na upravni enoti

Moja prijateljica je končala in je na Ministrstvu v kadrovski službi. Išče novo službo – pa ne zaradi dela, ampak zaradi strupenih odnosov.

Jaz,glih dobro diplomirala…zaposlitev bom iskala, vendar ne na tem podrocju :)))

Vecina mojih sosolcev, ki so imeli v gimnaziji dve levi roki za ucenje in logiko so koncali na tem faksu (ali pa ga sedaj se vedno delajo -6 let). In noben mi ne more govort, da dvigujejo dodano vrednost podjetju – loooooooooooooooosers

Se čisto strinjam z Mastjer poznam kar nekaj ljudi,ki ta faks delajo že krepko šesto sedmo leto. Ko ga končajo se pa nosijo kot se nobeden z drugim končanim faksom. Tukaj so večinoma res sami l……….s.

Itak da je čist hud fax in če se vsaj mal znajdeš, si lahko dobiš solidno službo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close