Najdi forum

Orehovo olje

Sem presenečena nad lasmi, en mesec jih enkrat na teden namažem z orehovim oljem in so dobesedno zasijali s svilnatim leskom! Pa še sivih se skoraj ne vidi, niti barvat se ne mislim več. Zdaj ne vem, ali je to le trenutno, ali ima to olje res tak učinek, sem pa zadovoljna v glavnem! Le to me jezi, da olje težko dobiš, razen na spletu.

Imajo ga v intersparu, pa tudi v mercatorju sem ga videla. Ampak so to male flaške, razen, če si mislila kaj večjega.

Imajo ga tudi na ljubljanski tržnici – na Pogačarjevem trgu zraven ekološke tržnice. V glavnem pa prodajajo bučno olje.

Slišat je super! Tole tudi mene zanima. Lahko opišeš kako to narediš? Si zliješ nekaj olja na dlan in potegneš po laseh? Jih potem spereš ali ne?

Pred pranjem si namažem lase in pustim nekaj časa na lasišču, največ uro ali dve. Potem si sperem lase s šamponom in balzamom na koncu. Imam pa res pravo orehovo olje, ne kakšno olivno z dodatkom orehovih jedrc, kot baje tudi eni prodajajo.

Ja, in kje se kupi res pravo orehovo olje?

Jaz sem ga odkrila med guglanjem, ravno na tej strani.

starševski čvek

Samo orehovo olje je za temnolaske, če prav vem.

lep pozdrav, sveže hladno stisnjeno olje orehovih jedrc (uživanje in nega telesa) lahko kupite pri nas: 041537373 Metka

Nisem temna… Drži, oehovo olje je za temnolaske, dela pa čudeže. Sama ga uporabljam tudi za kožo, vendar bolj poleti – za celo telo, pa tudi po obrazu se namažem. Imam zelo suho kožo in lase.

Ko sem bila pa blond sem uporabljala pa arganovo olje. Tudi ta dela čudeže, vendar na svetlih laseh. Je pa dražje od orehovega.

Jaz orehovo olje kupujem v trgovinici z zdravo prehrano Mama Terra v Kamniku – je hladno stisnjeno in resnično kvalitetno. Pa imajo ga vedno na zalogi 🙂

pozdravljeni.

če koga zanima, jaz prodajam olje (večinoma časa v hotelih v prekmurju) in sicer smo ga dali stiskat konec julija, je čisto orehovo iz domačih prekmurskih orehov. Cena za en deciliter je 6 evrov, za 2,5 je 13 evrov in za pol litra 24. moj kontakt : 051-628-771

če želite kvalitetno orehovo olje in ne redčeno ga dobite na številki 040 716 148.

Prodam sveže stiskano olje iz skrbno izbranih domačih prekmurskih orehov z značilnim vonjem in okusom. Vsi, ki naročite dobite še zraven navodila za uporabo in splošni opis. Naročite lahko na številki 051-628-771, dostavimo tudi v mariboru, celju, ljubljana, koroška… Embalaže: 0.1l- 7 €, 0.25l- 13 €, 0.5l- 24€ in 1l- 46 €. Lep pozdrav

Jaz sem preizkusila že več različnih in mi najbolj ustreza Byodo orehovo olje. Mogoče tudi zato, ker uporabljam več njihovih izdelkov (tudi druga olja in riževe vaflje) in sem z njimi zadovoljna. Najprej sem ga kupovala v mercatorju, nakar sem ugotovila da me pride ceneje, če ga naročim preko interneta in se ne rabim voziti samo za to v “tavelke” trgovine.

Kupujem ga pa tukaj – 40 Zelenih slonov.com

Boljše je domače… priporočam prekmursko orehovo olje Muma!

Jaz pa bi priporočila še, da bodite pri nakupu pozorni na informacijo o “sladno stiskanem” orehovem olju.

,___, [O.o] /)__) -"--"- http://sovicaokasi.blogspot.com/

Pozdravljeni, res je, bodite pozorni pri napisih olj kjer na steklenicah piše da so hladno stiskana, ker večina ali skoraj vsi prizvajalci olj ki govorijo da imajo hladno stiskana olja večinoma govorijo neresnico ker recimo da se postavimo v postopek proizvodnje olj ki so pražena, maso oziroma seme ki so zmleli proizvajalci mešajo v kotlih ali lažje rečeno v posodah in večina proizvajalcev govori da so olja hladno stiskana in če se vrnem nazaj na tisti kotel kjer maso ki jo nato stiskajo v stiskalnici prej mešajo v kotlu med 1 uro do 2 uri ali celo več jih večina prizvajalcev govori da se njihov postopek pridobivanja olja prodobiva pri temperaturi 38 stopinj ampak če človek malo bolje razmisli če se masa meša v kotlu čeprav je temperatura 38 stopinj olje še vedno ni hladno stiskano ampak praženo in to večina proizvajalcev govori zato da se izogne sami besedi postopka pridobivanja olja in ne povejo da olja mešajo v kotlih in to več ur kar seveda tako olje ima tudi bistveno večji izkoristek, in nato povejo strankam da imajo hladnostiskana olja in da postopek prešanja je pri 38 stopinjah, to olje je praženo in ne hladno stiskano. to govorim iz izkušenj, res, ljudje, bodite pozorni, ker večina ljudi sploh neve kakšno aromo naj bi imelo olje ki je hladno stiskano in tisto ki je praženo. lep dan in nasvidenje.

orehovo olje se dobi v bio trgovinah in tudi v drogerij market

Lepo vas bi prosila še za kakšno informacijo od orehovega olja,zato ker ga kupujem prvič in se z njim še nikol srečala

gospa pita1, če bi želeli orehovo olje lahko ga dobite v trgovini ALAJA v ljubljani.

Jaz ga kupujem kar na tej strani www.orehovo-olje.com. Sem ful zadovoljen s kvalitetno.
Gre za oljarno Pečarič. Dobili so neke nagrade za svoja olja in tudi na SLO1 je bila odaja in so me prepričali.
Tu pa je link iz odaje o orehovem olju

100% hladno stiskano olje iz orehovih jedrc kmetije Kauran lahko dobite na Peruzzijevi ulici 84b, Lj-Rudnik
Po predhodni najavi je možna brezplačna poskušnja olja,kjer se lahko prepričate o kvaliteti.
Hladno stiskano pomeni ,da se ne meša v nobenem kotlu in ne segreva,ampak stiskalni stroj jedrca zmelje in stisne ,olje pa teče direktno v posodo, nato je potrebno počakati dva do tri tedne da se usedlina usede na dno.
http://www.kmetija -kauran.com,070-477-656
lp.S

Pozdravljeni,
ali veste kje se kupi orehovo olje Muma? Sem ga že uporabljala in je res dobro. Žal ga ne najdem preko spletne strani.

Hvala in lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close