Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Orbitrek – na kaj bit pozoren pri nakupu? (energetics)

Orbitrek – na kaj bit pozoren pri nakupu? (energetics)

Lepo prosim tiste, ki ga imajo doma, če mi napišete:
kako se je obnesel,
na kaj naj pazim pri nakupu, j
e tisti za par 100e v hervisu/intersportu dovolj,
je potrebno, da ima možnost regulacije višine stopalk?

Sicer bom šla vprašat še prodajalce, ampak bom hvaležna za vsako informacijo tudi tukaj, da vem kaj pričakovat..

Hvala:)

Jaz pa prodajam Ortitrek platinum; malo rabljen. Zaradi selitve v drugo, manjše stanovanje, nimamo prostora zanj. Če ste zainteresirani, se javite. Hvala.

Sovražim, ker mi škripa. Grrrrrr
Delam pa vseeno z iPod-om v ušesih. 🙂

Pri nas je mel moj prav (ampak njemu tega ne priznam), sem kupila ta dobrga ta dragega, zdaj pa je namenjen odlaganju cunj pred likanjem in za nalaganje prahu.

Raje si kupi mesečno za fitnes.

Jaz sem si letos že drugo leto vzela letno, pa redno hodim.

tako je

Kupi raje tekalno stezo. Imam Energeticsovo in sem supeer zadovoljna. Prej sem imela sobno kolo, orbitrek (res neko levo firmo), pa sta mi oba služila le kot odlagalca cunj. Tekalna steza je nekaj čist drugega. Ali pa si kupi karto za fitnes….

Polagam ti na srce, ne pusti se začetniški navdušenosti in ga sploh ne kupuj. Sem ga kupila in po dveh tednih navdušenja me je minilo. Ne vem kakšno preklestvo je to, da tisto kar maš pred nosom ne uporabljaš. Postal je obešalnik za razne obleke in vrečke, pa še vsakič sem klela, ko sem se spotaknila ob njegove noge a da bi ga pa uporabljala pa ni šans. Preprosto najdeš 100 izgovorov zakaj ne in da boš jutri, ne danes. Podarila sem ga prijateljici in ja, tudi ona ga več ne uporablja.
Če si res motivirana, pojdi raje v fitness.
To je pač kruta realnost skoraj vseh nas,(seveda so svetle izjeme ampak dvomim, da boš ti med njimi ;-)) ki smo imeli ali imamo kakšno napravo doma. Vsi mi smo mislili, kako bomo to uporabljali..

😀 Joj, hvala za vse vaše nasvete in pripombe, vendar res nimajo veze z mojimi vprašanji, pa očitno sem drugačna od vas, ker RADA športam.

V fitnes sem hodila, zdaj ne morem. Tečem itak. In dovolj se poznam, da ga bom pridno uporabljala.

Hvala vseeno…

Prodam, se bomo tudi selili…
http://www.bolha.com/elipticna-kolesa/orbitrek-hamer-ctx-40-oglas1272433635

DominikaT – ali je glasen? Katere funkcije ima? Kok je star?
Hvala za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close