Oražnov dom danes?
Pred časom sem brala grozljive zgodbe, ki so se dogajalo v Oražnovem domu, bucom, študentom MF… Ker sem zadnje čase precej po bolnišnicah in srečujem precej zdravnikov (vsi zelo človeški), se sprašujem kje so sedaj tisti mučitelji? So dejansko nekje zdravniki? To me zelo skrbi.
Hkrati pa me zanima, če so se razmere sploh kaj izboljšale? Se je življenje za bruce kaj spremenilo? Ve kdo kaj?
Še vedno je isto.
Sam sem šel po 1 mescu ven, ker se mi ni dalo prenasat primitivcev, in imam svoje zivljenje in samospostovanje.
Tut za zenske ni nic bolse, bolj milo kot za moske, a se vedno izzivljanje starejsih nad mlajsimi, prepiri. Vsem brucem priporocam, ce le imate moznost in finance, da si nastanitev poiscete drugje. Tako boste lahko v miru studirali in spali, kar v oraznu ni mozno …
Še vedno je isto.
Sam sem šel po 1 mescu ven, ker se mi ni dalo prenasat primitivcev, in imam svoje zivljenje in samospostovanje.
Tut za zenske ni nic bolse, bolj milo kot za moske, a se vedno izzivljanje starejsih nad mlajsimi, prepiri. Vsem brucem priporocam, ce le imate moznost in finance, da si nastanitev poiscete drugje. Tako boste lahko v miru studirali in spali, kar v oraznu ni mozno …
Moja sorodnica je v oražnovem domu, tistem samo za punce, in pravi, da je zafrkavanje tistih, ki pridejo na novo v dom še vedno na dnevni ravni. Majo določene neumne naloge, da se lahko norčujejo iz njih in jim kratijo čas, ko bi se lahko učile. Določene punce se menda borijo proti temu, a večina jih je groznih in te potem v hiši vladajo. Fantje pa enako zelo nastradajo.
To so te domovi, same žurke pa pijanšne, luftarstvo pa določen {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} resnih študentov, ki nasrkajo. Ne morem verjet da se to še vedno dogaja, to so se pred 10 leti pogovarjali in ni nič bolje? Nimam nič proti zabavam ampak da je*ejo v glavo študente ki so prišli dejansko študirat je pa preveč
Forum je zaprt za komentiranje.