oralni seks
Jaz z oralnim seksom nimam problemov in rada vidim, da zadovoljim moža tudi po tej plati. Sicer izliva skoraj nikoli ne doživi, vendar ga po njegovem pripovedovanju ni doživel niti takrat, ko se je sam zadovoljeval.
Ga pa po drugi strani težko prepričam, da bi on meni nudil te užitke. Včasih se mi zdi, da se tega izmika, čeprav trdi, da mu je všeč,…
In tu nastane problem. Ponavadi mi začne nuditi uralne užitke na sredini predigre, kjer njegov penis že doživi erekcijo. In potem mu med njegovim delom penis usahne, postane zopet mehak. In tega ne razumem, ali je tudi pri vas tako?
Jaz pri oralni obdelavi njegovega penisa tako uživam, da sem potem še bolj razdražena, skratka, me še bolj razrajca. Ravno zato me njegov upad še toliko bolj moti. So pa morebitni orgazmi ob tem fantastični.
Aha še to, isto je če sem pobrita ali ne.
če mu bi bilo lizanje muce v užitek mu ne bi uplahnil, ampak postal še bolj trd….vprašanje je, kaj ga moti pri lizanju, lahko mu ne odgovarja vonj tvoje češplje…nekoč nekje sem imel za kratek čas neko dekle, no in da ne bom opredolg, mi vonj njene češplje sploh ni pasal-prav neokusno, kljub temu, da sva se skupaj tuširala in sem ji jo pod tušem jaz “vzel v roke”….upam, da si je dobila kakšnega, ki mu je vonj pasal…;-)..
Če ga res tako rada vlečeš,potem sem mogoče jaz pravi zate?
Glede tega,da mu pa med lizanjem PADE…..meni je že samo od tega prišlo!! Če si za kakšno novo izkušnjo,mi pa lahko pišeš na: tukan36@email.si
Po tem, kar praviš, se mi zdi, da tvojemu možu oralni seks pač ne paše (to, da ga vmes vse mine, je pač znamenje tega). Verjetno ti ga nudi, ker ga ti tudi njemu, in ti hoče ustreči, ker ti pač tako zelo paše in ker ga (kot sama pravič) dolgo prepričuješ.
Mi je pa malo čuden ta tvoj stavek – ni doživel izliva, tudi, ko se je sam zadovoljeval – kaj pa se mu je pri samozadovoljevanju na koncu zgodilo, a je kar na sredi nehal ali kaj?
Poskusi se z njim pogovoriti, ko bo priložnost zadosti intimna – če bi lahko kaj naredila, da bi mu bolj pasal oralni seks (a je stvar vonja a česa drugega), če bi rajši poskusil kaj drugega, mogoče pa ima sam kako idejo, ki bi obema ful ustrezala…
Forum je zaprt za komentiranje.