OptiMaskPro
Sem šele sedaj opazila, da so brisali sporočilo, kjer je link do internet strani dr. Pavića. Če kdo želi, naj sporoči na mail. http://www.orbinacijamilanpavic.hr
Ja vem, sem tudi sama pred leti brala te komentarje. Dejstvo pa je, če bi bil prevarant, ne bi toliko let preživel v tem poslu. Poleg tega je zanimivo, zakaj nihče od teh negativnih komentatorjev ne piše, da je bil dr. Bates, ki je v bistvu razvil očesne vaje, navaden prevarant. Potem pa obstaja še Leo Angart, ki tudi uči, kako z vajami odpraviti slabovidnost. Pa nisem še nikjer zasledila, da je kdo pisal, da je prevarant, pa že nekaj let hodi in dela v Sloveniji. Pa ga vidiš samo takrat in nikoli več, dr. Pavić pa je vsak dan dosegljiv.
Jaz ne mislim nikogar siliti ali za karkoli nagovarjati, vsak se seveda sam odloči, kako bo skrbel za svoje zdravje. Tukaj sem dala samo v vednost, da obstaja alternativa laserskemu posegu v oči. Kakorkoli, jaz sem z obiskom pri doktorju več kot zadovoljna, očal že nekaj let ne nosim več, če pa komu s to informacijo pomagam do dobrega vida, je pa moje oglašanje poplačano.
Forum je zaprt za komentiranje.