Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OptiMaskPro

OptiMaskPro

Se opravičujem brpavlina, ker ti šele zdaj odgovarjam. Hvala za vse informacije, toda žal v soboto ne morem iti, ker sem skoraj cele dneve v službi.

Ni panike, Dioptrija, najmanj enkrat na mesec grem iz LJ v Brežice, če se odločiš, pa sporoči. Lahko direktno na mail.

Ali mi lahko kdo pove, kaj so podvojena sporočila? Ki so prepovedana.

Sem šele sedaj opazila, da so brisali sporočilo, kjer je link do internet strani dr. Pavića. Če kdo želi, naj sporoči na mail. http://www.orbinacijamilanpavic.hr

Kontraindikacije uporabe tega izdelka so poškodba glave, opekline, zatekanja na območju oči in čas okrevanja po operaciji oči – piše na njihovi spletni strani

Kontraindikacije uporabe tega izdelka so poškodba glave, opekline, zatekanja na območju oči in čas okrevanja po operaciji oči – piše na njihovi spletni strani

Katerega izdelka in kje to piše ????

Bom držal pesti, da vam uspe. Se pa bolj strinjam s komentarji na hrvaških forumih, kjer povejo, da je tip navaden prevarant, lažnjivec in perverznež. Lahko so to seveda samo klevete… Izjave hrvaških komentatorjev ne vzbujajo zaupanja.

Ja vem, sem tudi sama pred leti brala te komentarje. Dejstvo pa je, če bi bil prevarant, ne bi toliko let preživel v tem poslu. Poleg tega je zanimivo, zakaj nihče od teh negativnih komentatorjev ne piše, da je bil dr. Bates, ki je v bistvu razvil očesne vaje, navaden prevarant. Potem pa obstaja še Leo Angart, ki tudi uči, kako z vajami odpraviti slabovidnost. Pa nisem še nikjer zasledila, da je kdo pisal, da je prevarant, pa že nekaj let hodi in dela v Sloveniji. Pa ga vidiš samo takrat in nikoli več, dr. Pavić pa je vsak dan dosegljiv.
Jaz ne mislim nikogar siliti ali za karkoli nagovarjati, vsak se seveda sam odloči, kako bo skrbel za svoje zdravje. Tukaj sem dala samo v vednost, da obstaja alternativa laserskemu posegu v oči. Kakorkoli, jaz sem z obiskom pri doktorju več kot zadovoljna, očal že nekaj let ne nosim več, če pa komu s to informacijo pomagam do dobrega vida, je pa moje oglašanje poplačano.

Danes prevzel. Čist nateg. Rčun je iz USA. Poslali iz Bolgarije SofNimaš se kam pritožit. Predlagam, da se paketa ne prevzame. Lp

Mednarodno podjetje ki ne upošteva pravil poslovanja, izdelka ne moreš vrniti, čeprav to obljubljajo na spletni strani postavljeni v slovenščini. Ko hočeš izdelek vrniti ….. izparijo! Še eden primer goljufije…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close