Najdi forum

Razmišljamo, da bi sedaj, ko je tudi v našem kraju možna optika vzeli en paket od T2.Pa me zanima če so slovenski podnapisi na FOX Crime ter na Discaveriju. Ker sedaj ko imamo Telemach imajo vsi ti slovenske podnapise.

Podnapisi na TV kanalih so neodvisni od ponudnika omrežja, saj za podnapise poskrbi tisti, ki distribuira in uvaža posamezen program.

Ne, podnapisi so odvisni od ponudnika omrežja in ne od distributerja, tako da ne širi napačnih informacij.
T-2 ima podnapise na FOX Crime in na Discoveryju.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Pa ne vedno, se zgodi, da jih včasih cel dan ni – podnapisov namreč. Pa še en jajc je z njimi, meni je ravnokar šel tretji, saj ne vem, kako se temu reče, ne glavni modem za internetno povezavo, ampak tisti za TV – sicer ni problem, ga zamenjajo brez besed, ampak vseeno to ni ok.Crkne pa itak vedno za vikend.

Čudno, mi imamo optiko t-2 že 3 leta al še več pa je vse original kot prvi dan.

Podnapisi so vsepovsod, kjer so distributirani v omrežje T-2, torej vsepovsod, kjer jih imajo drugi operaterji, jih ima tudi T-2. Tako, da brez straha.

Imamo že 3 leta in pol, pokvaril se je do sedaj samo daljinec, ki so ga brez besed zamenjali.
Kar vzemi, ker signal od optike je odličeeen pa še paketi so cenejši.

Posebi tvoja trditev ne drži…pred tabo ki je napisal je čisto tko kot je rekel…s podnapisi nima nič oparater ampak tisti ki uvaža kanal v Slovenijo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close