Najdi forum

optična miš

Zdravo,

en problem: zadnje dva dni se mi dogaja, da kazalec miške urno skače po namizju, ko miš primem in jo hočem kam premaknit, je kazalec že šisto na drugem koncu. No ka koncu koncev ga že ujamem, ampak, zakaj se mu tako mudi po svoje?
Je kriva podlaga, je kriv virus, tkole na hitro?
Drugač pa, win. xp home, explorer, optična miška.

Lep pozdrav!

Prej bi rekla, da je kriva podlaga.

Meni se je isto zgodilo, ko je mož kupil novo podlogo za miš. Po pomoti je kupil tako hologramsko (ki se spreminja – zanimiva in lepa), vendar se je od nje odbijala svetloba in kazalec je šel po svoje.

Za navadne optične miške je bolje imet navadno podlogo. Nove optične pa lahko sprehajaš tudi po šipi ali ogledalu, je pa zato cena miške toliko večja.

Lp, Lady L

bliss ja če si do sedaj uporabljal-a isto podlogo z isto miško brez problemov potem jasno, da to ni problem podloge ampak miške, kar se velikokrat zgodi da začne naenkrat poskakovati (če je moja trditev pravilna) in če je mauzi še v garanciji le pod pod noge po novo, če ne pa pujsa razbij :)))

lp, ADSL

Moja stara podloga je postala tako uguljena, da se je začela “špeglat” in je miš začela poskakovat.

Možno je,da ji kakšna dlaka “smeta”.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close