Optical Express ali Klinika Svjetlost
Normalno, če ti dioptrija raste, da ti bo rasla tudi po operaciji. Toda pri stoječi dioptriji ne bo rasla. Nekateri pa tudi za tiste pol dioptrije in en cilinder nosijo leče, pa umazane tace v očke. Jaz sem plačala http://www.vidim.si/Show/103/Laserska-odprava-dioptrije za relax smile, ker sem imela za popravit samo eno oko in en velik cilinder s kratkovidnostjo.
-1,25 -2,5 in 130 stopinj. Zdaj pa bolje vidim na popravljeno oko, kot ne tistega brez popravila, ki je imelo ves čas -0.5 -1,75 in 40 stopinj.
Pa očal nikoli nisem nosila, ker sem se z njimi počutila kot, da imam masko na obrazu in da ne morem dihati.
Meni je ful hecno, ko berem svoje argumente proti v tej temi izpred parih let. No, pri meni se je vmes spremenilo, da leč nisem več prenašala, ob misli, da bi do smrti nosila samo očala, se mi je pa bledlo. In sem zbrala pogum. Best decision ever. Kolikor imam težav z očmi – če sem iskrena, sem jih imela že prej. Občutek suhosti v očeh, neprijetni občutki. To je posledica dolgotrajne uporabe leč, ne operacije. Pa tudi če bi bilo od operacije, kupim – za to, da VIDIM!
Klinika Svijetlost, Optical express – po moje nikjer ne moreš zgrešit, povsod delajo profesionalci.
Pozdravljeni, se debati kar pridružim. meni so pri Moreli odsvetovli laserske operacije in kot alternativo razmišljam o zamenjavi leče. istočasno bi mi odpravili obe dioptriji (minus od prej in starostni plus). Stane cca 4.000 eur. Ima kdo izkušnje kako je s temi operacijami na Hrvaškem. Kvaliteta in cena? Bila bi hvaležna za mnenja, ker ponavadi so debate okoli laserskih oparacij.
lpb
Forum je zaprt za komentiranje.