Oprostite mi za grde izpisane besede, ki sem jih pisal in zapisal…
Filozof brez pameti, 23.09.2021 ob 23:11
Raje že končno objasni koliko je bila stara Aiša, ko jo je Mohamed pojebal, Somebody aka Neko aka Janez.
To je bila vcasih norma ne pa izjema. Sem ti ze pisal zadnjic. Se 100 let nazaj je bilo to v ameriki.
Glej dzabe se upiras pa odbijas. Ja. Deluje kot carovnija. Nimas izbire. U need to play. To je filozofija zivljenja. Mas slobodne volje tolk da si v tem okvirju kot je zapisano. Nic vec. Sigurno je tu kaksen kadilec. Ajde nehaj kadit ce mas kontrolo in ce lahko kot ti pase. Nimas kaj-kot pravis-sel bos dol ali gor… Se te sploh ne vprasa za tretje. Hoces noces. Ko solarcki. Moras bit priden. Ce nisi raport pri ravnatelju.
Ne mogu ja sa tobom. Nemas kapacitete ti. A vidis… Glej kaj si napisal. Eto tvoga nivoja. Navsezadnje a ti sploh ves kaj govoris? Ze za vice na poslancev racun je receno… Pazi kaj govoris. Pise sami sebi cinite nepravdu. Te besede so tocno to. Sam sebi skodis. Sam proti sebi delas. Aveš? Neneveš.
Filozof brez pameti, 23.09.2021 ob 23:41
Aha, to opraviči zadevo. Ker je nek pedofil na drugem koncu sveta posilil otroka, je v redu da je Mohamed storil isto. To je tvoje opravičilo dejanja, namesto da bi obsodil zadevo.
Verjemi ti v svoje čirule čarule če hočeš, vera je za slaboumne.
Narobe. To je za razumne. Sej pa kako bos znake prepoznal? Vidis tebi jih ni ratalo. Torej manjka ti par celic.
Glej ne vem kaj hoces s tem za Aišo… Nimaš kaj za rečt? Ne mores primerjat časa izpred 1400 pa zdej. Takšna družbena norma je bila in to je to. Pa sej tudi zdej imaš take primere.
Vidim da nisi zmozen niti debate vodit. Aiša Aiša Aiša… Nimas kaj drugega povedat. Daj neki izobrazeni argument. Pa tudi ne vem kaj ma to sploh veze s tem. Nerelevantno.
Kaj pa je zate namen in bistvo življenja? Zadovoljevanje strasti? Hedonizem? Vidis ce gledas s tvojo pametjo ki to ni, zivljenje prakticno nima smisla. Dobi status, dobi izobrazbo, letaj za denarjem in prodze ti zivot… Res mislis da je clovek neko nepomembno nicvredno bitje brez pomena ki se rodi zivi in umre kot da nikoli ni obstajal. Pa se dela lahko kar mu pase i nikom nista? Obrazlozi in predstavi svoj vidik prosim. Na hitro kratko ker grem u krpe pocas. Lahko pa kar takoj ce nimas kaj pametnega za povedat
Glej. Sve zna, sve vidi, sve cuje, ne mores se niti skrit niti ubezat, niti ti ne pomaga ce reces ne grem se tega.
Janez810, 23.09.2021 ob 23:53
Narobe. To je za razumne. Sej pa kako bos znake prepoznal? Vidis tebi jih ni ratalo. Torej manjka ti par celic.
Glej ne vem kaj hoces s tem za Aišo… Nimaš kaj za rečt? Ne mores primerjat časa izpred 1400 pa zdej. Takšna družbena norma je bila in to je to. Pa sej tudi zdej imaš take primere.
Vidim da nisi zmozen niti debate vodit. Aiša Aiša Aiša… Nimas kaj drugega povedat. Daj neki izobrazeni argument. Pa tudi ne vem kaj ma to sploh veze s tem. Nerelevantno.
Kaj pa je zate namen in bistvo življenja? Zadovoljevanje strasti? Hedonizem? Vidis ce gledas s tvojo pametjo ki to ni, zivljenje prakticno nima smisla. Dobi status, dobi izobrazbo, letaj za denarjem in prodze ti zivot… Res mislis da je clovek neko nepomembno nicvredno bitje brez pomena ki se rodi zivi in umre kot da nikoli ni obstajal. Pa se dela lahko kar mu pase i nikom nista? Obrazlozi in predstavi svoj vidik prosim. Na hitro kratko ker grem u krpe pocas. Lahko pa kar takoj ce nimas kaj pametnega za povedat
Glej. Sve zna, sve vidi, sve cuje, ne mores se niti skrit niti ubezat, niti ti ne pomaga ce reces ne grem se tega.
Aiša, Aiša, Aiša zato da se vidi na čemu sloni ta vera. Prerok je bil pedofil, temu se ne posveča dovolj pozornosti. In pa seveda je človek nepomembna smet v vesolju, edino vam verujočim se zdi smiselno da je vse to ustvaril nek bog za VAŠE izkoriščanje. In potem ni čudno da se to lahko uporabi za opravičevanje pedofilije, obglavljanj nevernikov, mučenje živali, itd. Mene so učili drugačnih moralnih načel in zanje ne rabim nevidnega strička, ki mi grozi da bom šel v pekel če ne verjamem vanj.
Filozof brez pameti, 24.09.2021 ob 00:05
Aiša, Aiša, Aiša zato da se vidi na čemu sloni ta vera. Prerok je bil pedofil, temu se ne posveča dovolj pozornosti. In pa seveda je človek nepomembna smet v vesolju, edino vam verujočim se zdi smiselno da je vse to ustvaril nek bog za VAŠE izkoriščanje. In potem ni čudno da se to lahko uporabi za opravičevanje pedofilije, obglavljanj nevernikov, mučenje živali, itd. Mene so učili drugačnih moralnih načel in zanje ne rabim nevidnega strička, ki mi grozi da bom šel v pekel če ne verjamem vanj.
Samo tupis svoje. Nedokazno. Lahko noc.
a vidis. Pise neznalica se kloni… Kaj se zgodi ce ne postopis tako. Imas govnima posla. Malo se umazes.
A vidis da ste bezumnici. Bog je isti. Islam je samo nadogradnja tega kar je objavljeno. Pise u kkuranu da je alah vse to objavil. In toro in evangelij.
Da je tudi jezusa on poslal. Sepravi po tvoji zabiti logiki je vam poslal dobrega nam pa pac…?
A ti ves da je nas mesija Jezus? Ne ves to. Eto i razgledanost vam nije jaca stran. Mi cakamo Jezusa. Vi? Tudi, ne?
Ee necu da se prljam govnima. Sam budi usran.
Forum je zaprt za komentiranje.