Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Opravljam delo, ki ne ustreza opisu delovnega mesta

Opravljam delo, ki ne ustreza opisu delovnega mesta

Zaposlen sem v javnem sektorju. Moj problem je, da na delovnem mestu, na katerega sem bil sprejet, nisem dosegal pričakovanih rezultatov, zaradi česar mi je nadrejeni dal drugo delo, ki pa zdaj ne ustreza niti opisu delovnega mesta, na katerem delam (še vedno delam na starem delovnem mestu, le da opravljam drugo delo, ki ne ustreza opisu tega delovnega mesta), niti plači. Ko sem dobil drugo delo, nisem dobil v podpis nobenega papirja, le staro delo so mi vzeli in naložili drugega. Zdaj pa me nadrejeni, ki mi je to delo dal, opozarja, da to delo ne ustreza opisu mojega delovnega mesta in plači… Vendar pa delo, ki ga zdaj opravljam, opravljam zelo dobro in dosegam pričakovane rezultate. Kljub temu pa me nadrejeni, kot sem že navedel, opozarja…
Kaj lahko storim oz. kaj moram storiti? Ali v mojem primeru obstajajo razlogi za redno odpoved? Iz katerega razloga? Ali mi še lahko ponudijo v podpis novo pogodbo o zaposlitvi, glede na to, da sta od takrat, ko sem dobil drugo delo, minila že več kot dva meseca?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close