Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Opravičilo

Opravičilo

Včeraj bi na lj obvoznici okrog 9h zjutraj kmalu povzročila nesrečo. Udeležena bi bila fant in dekle z belim golfom – mislim, da je bil kabriolet s celjsko registracijo. Fant in dekle sta bila za starša še po moje premlada in verjetno ne bosta brala tega, če pa ju kdo po opisu prpozna, pa naj jima pove, da zaradi tega preživljam hudo nočno moro in samo ne vem kogu se lahko zahvalimo (najbrž njima), da ni treščilo. Pri vključevanju sem bila premalo pozorna in se je pred menoj vključil tovorjnak, jaz pa sem se vključevala s preveliko hitrostjo, pogledala sem nazaj in se mi je zdelo, da je na prehitevalnem pasu ta golf še veliko zadaj in sem šla prehitevat tovornjaka… Fant in dekle sta mi potem, ko sta me prehitela upravičeno pokazala, če sem čisto normalna. Jaz pa imela v avtu 1,5 let starega sina. Dogodek mi sploh ne gre iz glave, še vedno sem v šoku, saj načeloma veljam za zelo dobro voznico, le teh obvoznic ne maram. Ne vprašajte, kje sem peljala iz ljubljane:-)

Še enkrat – vem, da ni opravičila, a vseeno!

Lep dan!

Hej vsi smo bili kdaj na tvojem mestu. Zelo lepo od tebe da si se opravičila. Mislim da ti je s tem že oproščeno, glavno pa je da nesreče ni bilo.

Srečno in ne sekiraj se več! Morš bit fajn punca:)

Če bi se vsak, ki je kdaj naredil kakšno napako na cesti takole zamisli, bi bilo res čisto drugače. Tudi sama imam za sabo eno napako, ki na srečo tudi ni terjala posledic. Sem pa od takrat naprej še 10x bolj pozorna.

Meni je včeraj tik za ovinkom v škarje nasproti prehiteval en kombi drugega… Samo svoji trezni presoji in hitri reakciji se lahko zahvalim, da ni počilo. Pa močno dvomim, da se je voznik kombija sploh dvakrat zamislil nad svojim ravnanjem. Preveč je takih, ki jim je enostavno – vseeno.

Mislim, da ga ni šoferja, ki ne bi kdaj naredil kakšne take “traparije”. Glavno, da se je dobro končalo in brez posledic.
Tudi jaz bi bila lahko že nekaj let pokojna, če ne bi takrat voznik enega ogromnega terenca ravnal tako prisebno kot je. Ko sem na enem zoprnem nepreglednem križišču zavijala na glavno cesto, ga enostavno ni bilo. Kar naenkrat pa je bil pred mano … oziroma na moji levi. Priletel bi direktno vame. Tako sem se tresla, da nisem bila več sposobna za vožnjo in je naprej vozil moj fant. In solze so se mi ulile. Me je še zdaj groza, ko se spomnim.

Vsem vam (nam) želim še veliko srečno prevoženih kilometrov.

To se je tudi enkrat meni zgodilo, pogledam levo, pogledam desno, pogledam levo, vse prazno, ko pa zapeljem, je bil pa en starejši možakar z golfom že čisto ob meni, še sreča, da je bremzal, jaz pa na gas, drugače pa ne vem, kaj bi bilo. Ampak še danes lahko prisežem, da ga ni bilo tam, ko sem pogledala. Fant mi je potem rekel, če ga nisem videla, ker on da ga je. Še sedaj mi ni jasno.

Srečno!

Se zgodi, nimaš kaj. Enostavno spregledaš, nimam pojma kako.

Meni je tako nekdo razbil avto, ker je v križišču z neprednostne zapeljal naravnost vame, policiji je potem pojasnil, da ni videl znaka ne mene, čisto je bil šokiran, ker me je res popolnoma spregledal.

Ah ja, jaz sem tudi vedno ekstra pozorno, ampak nikoli ne veš, kdaj se mi zgodi kaj podobnega.

New Report

Close