Najdi forum

opis poti

Hm, spodaj vidim da vsi navijate za pot do prehoda na Vinici.

Ali lahko kdo opiše pot do tja, mi smo mislili iti čez Metliko, zdaj pa gledam na zemljevidu kako iti čez prehod Vinica… Kje zaviti iz ceste LJ-NM? In naprej?

Poti sta 2:
– Lj – Ivančna Gorica – Žužemberk – Črnomelj – Vinica
– Lj – NM – Dolenjske Toplice – Črnomelj – Vinica

Razlike med potmi ni velike, obe sta precej razgibani z veliko ovinki in hribčki ter dolinami. Se pa pri prvi ogneš plačilu cestnine.

Pa srečno pot!

lp, orehek

Ali pa LJ-NM-čez Gorjance do Suhorja, na Suhorju desno za smer Semič-čez Semič do Črnomlja in naprej do Vinice. Iz NM do Vinice imate 20 min vožnje.

Opala, imaš pa konkretne dirkaške sposobnosti in res dober avto….
Nm-Vinica preko Metlike v 20 minutah – nemogoče.

Yenia, če ti je pomembna, da je cesta čim lepša, potem LJ-NM-Dolenjske Toplice (greš na prvi odcep za Nm, pri drugem semaforju (prvi je pri BTC) desno preko novega mosta in na koncu mosta desno, pa si na poti za Dol.Toplice), nato pa na Črnomelj – v Črnomlju se pelješ samo naravnost, ne zavijaš čisto nikamor in boš prišla do Vinice.
Če se ti gre za dolžino poti (samo v km in v cestnini, v času ali bencinu ne boste nič na boljšem), pa preko Žužemberka- osebno mi je pot toliko grša, da se je ne lotevam (ne maram preveč ovinkov…)se pa obe poti združita malo po Dolenjskih Toplicah in si iz obeh smeri na isti cesti proti Črnomlju.

Ne preko Metlike, ampak na Semič, čez Črnomelj do Vinice! In ja, če mož pelje preidemo v 20 minutah, ampak je meni slabo že na Vahti :)))). Normalne vožnje pa dobre pol ure.

Iz Črnomlja do Vinice je 18 km, ti pa trdiš da celo iz NM do Vinice pridete v 20 minutah??? Kolikokrat si se pa peljala?

Pot :
Lj – Ivančna Gorica – Žužemberk – Črnomelj – Vinica

te pride približno 1,5 ure (ob normalni vožnji). No, odvisno kaj sploh komu pomeni normalna vožnja …

tudi mi smo letos šli po tej poti. Ena uro pa pol. Brez gužve in nikoli hitreje kot 100 km/h. Od Dolenjskih toplic do LJ, pa še počasneje.

Je pa dobrih 110 km iz Ljubljane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close