Operater mobilne telefonije
joj kaj eni pišete…
naj povem da ima tušmobil sklenjeno z mobitelom , torej kjer ne lovi tuš mobil, lovi mobitel, torej ti napiše najprej tušmobil in spodaj še mobitel
ta hip se najbolj splača tuš mobil…in sem šla iz mobitela tja in sem zadovoljna! kajti mobitel ima najboljšo pokritost a žal najvišje cene, torej sem izbrala nekaj vmes, tuš ima najbolj ugodne sene in mobitelovo celotno pokritost, kaj želim lepšega?!
Sem pri Debitelu, za 4 naročniška razmerja plačujemo eno naročnino, 95% pogovorov imam v tem omrežju. Moj je še vedno na Mobitelu a ima zvezo na mojo številko in s tem klici cca 70% cenejši (kar bi spet odpadlo, če bi prestopila samo jaz kam drugam).
So prijazni in so nam sami poslali ponudbo za prestop na cenejši paket z istimi ugodnostmi, tudi ko so bratu ukradli telefon, sem lahko blokirala takoj po telefonu..
Skratka, kakorkoli računam, so meni najbolj ugodni tule.. Le naročniške aparate imajo dražje kot Mobitel ali ostali 🙁
http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&task=view&id=48&rid=93&Itemid=93
Klici
Znotraj omrežja Tušmobil 0,10000 €
V druga mobilna omrežja v Sloveniji 0,10000 €
V stacionarna omrežja v Sloveniji 0,10000 €
Mi doma smo vsi zapriseženci T-2. Doma imamo trojček, ter vsak še T-2 mobilni telefon, tako da med sabo se kličemo ZASTONJ in tudi od doma na GSM je ZASTONJ! T-2 ima enak sistem kot Tušmobil – ko nima svojega signala, preklobi na Mobitelovo, a tega vseeno ne zaračuna.
Prejšnji mesec mi sploh niso obračunali naročnine, ker naj bi imeli par dni neke težave, tako da sem plačala položnico za GSM le 0,41 EUR. Pa sem imela okoli 150 min pogovorov v T-2 omrežje.
z a k o n,
kakšne so cene iz T2 v Mobitelovo, Simbilovo ali Debitelovo omrežje?
Omejena s klici samo znotraj T2 žal ne morem biti, glede na to, da ostali trije konkurenti prevladujejo v številu naročnikov in sama osebno nikogar ne poznam, ki bi že bil na njihovi mobilni telefoniji.
A ti tistih par dni mobitel ni delal? 🙁
z a k o n,
kakšne so cene iz T2 v Mobitelovo, Simbilovo ali Debitelovo omrežje?
Omejena s klici samo znotraj T2 žal ne morem biti, glede na to, da ostali trije konkurenti prevladujejo v številu naročnikov in sama osebno nikogar ne poznam, ki bi že bil na njihovi mobilni telefoniji.
A ti tistih par dni mobitel ni delal? :([/quote]
Cene iz T-2 v druga mobila omrežja so tudi zelo ugodna. Ne vem, ali so nižja, višja pa definitivno ne. Meni je GSM delal cel mesec, sem bila vedno dosegljiva in nisem imela nobenih problemov, ampak naročnine vseeno nisem plačala.
Je pa res, da T-2, Tušmobil in ostali novejši ponudniki, nimajo še toliko pogodb s tujimi državami, tako da zna biti problem ROAMING. Vem, da T-2 ima sklenjeno s Hrvaško, z Italijo bodo imeli kmalu.
Edino v ROAMINGU prednjačita Si.Mobil in Mobitel, v vseh drugih stvareh so precej dražjji.
Forum je zaprt za komentiranje.