Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Operacija nosu, je že kdo bil?

Operacija nosu, je že kdo bil?

Moja večna želja je bila da bi imela manjši nos.Želim narediti konec posmehovanja kamor koli pridem se mi za hrbtom smejijo.
Že v otroštvu sem imela velik nos, v prometni nesreči pa sem se dodatno dobila po njem..
Zanima me če je bil kdo na operaciji nosu?
Koliko je cena operacije?
Kje?
Je zelo bolelo?Kako dolgo se vidijo šivi,brazgotina ali bilo kaj?

Hvala

cene ne vem!!!
boli pa baje svinjsko!!!!
ena si je dala zmanjšat, pa je rekla da če bi to vedela da nebi nikoli šla!!!!
ampak če si to resnično želiš in če boš po tem bolj srečna in samozavestna-pojdi!!!!
če sem iskrena-jaz bi šla

Ej Mačka, tebi ne bi bilo treba plačat, ker imaš nosek po poškodbi. To vedno in povsod govori. Tvoj dohtar naj ti napiše napotnico na plastično kirurgijo, tam te bodo pogledal, mogoče bodo hoteli, da greš še do psihiatra, ni pa nujno, ker imaš poškodovan nos (poškodba)

Eno noč boš na Kliničnem, poznalo se ti ne bo nič!!!! Plava okol oči boš cca 1 teden. Običajno ne boli hudo, ker te itak mal nafilajo z morfinskimi preparati. Pol pa še kakšno travco čez teden in bolečina pomine!!!

V priklonu

JOHANUS

Iz prve roke 😉 JAZ SEM BILA NA OPERACIJI PRED 4 MESCI tak da dobro vem razmere 🙂 Odvisno kakšna je operacija..mene npr. ni čisto nič bolelo…ampak res nič..eno ki je bila zraven mene je malo bolelo..ampak ni hudega.. Pač nori občutek je ko maš tiste tampone v nosu pa dihaš na usta… Pa če boš se odločla, mej celotno anastezijo ne samo lokalne ;)kakšen mesec je še treba bit previdn, pol pa je čist normalno 🙂 Brazgotin ni, kr delajo znotraj nosa…Edino 2 dan po operaciji dobiš modrice okol oči, ki pa čisto nič ne bolijo, pa malo si zatečen..

ČE povzamem: pri vsem skupaj je še najbolj nemogoča bolnišnična hrana 😉 Če bi se še enkrat odločala bi ziher šla… Operacije so nekje do 400 000.. Najboljse da gres na pregled, pa ti lahko povejko kako pa kaj 😉 lp

g,JOHANUS nobenih “morfinov” ne dobiš ampak čisto navadno protibolečinsko terapijo. (to ti je za tisto Severino prej.).Zdaj sva 1:1

masika,koliko pa si ti plačala?

Hja, KIKA, če jih oni nimajo, bom pa jest eno dozo dal !!

Hi, He. he,

2 :1

Johanus

Cena v kliničnem centru je v splošni anesteziji 381.000,00 SIT ali v lokalni 177.000,00 SIT.

Tolikšna je razlika v ceni samo zaradi narkoze???:S

ßßßßß mail napisi pa ti pisem 😉

cena je ta prava.nej pa dodam, da se tud lokalno ana.da čist lepo zdržat.
dejstvo pa je, da je dobr vzet ene 14 dni dopusta, k tolk časa si namreč marogast po ksihtu.
boli pa zadeva čist nič.fino pa je da vzameš kakšen klaritin al kej podobnga, da ne kihaš.
seveda pa pejt dr.Planinšku.
nia
aja, da te pa vzamejo na napotnico, moraš pa imeti izvid od nesreče, oziroma dokazilo, da je nosu res nekej blo, drgač je zadeva samoplačnišla.kokerkol, probat ni greh.

Pošlji oblikovano (14-06-04 16:35)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close