Opera
Hej.
ker imam trenutno urejen microsoft outlook in ker mi cel čaz nekaj “štrajka” in “šteka” bi rada prešla na kak drug program. Opazila sem, da ima podobnega Opera. Ima kdo od vas kako izkušno o tem odjemalcu…moram zaradi tega imeti tudi opero brskalnik ali mi to ni potrebno?
Na splošno me tudi zanima vaše mnenje glede Opere.
Hvala!
Živjo,
sam sem dolgo časa nazaj uporabljal Opero in nisem imel nekih pripomb. Definitivno boljše kot “majhno-mehkim” IE-jem recimo, čeprav Firefox-ica mi je pa še najboljša trenutno. Mozilla pa tudi ponuja Thunderbird poštnega odjemalca mimogrede… (Google it). 😀
Kaj ti pa “serje” Outlook Express, če ni skrivnost ? Mogoče lahko najdemo rešitev tega problema in ti ne bo treba presedlati na druge rešitve.
Se opravičujem za pozen odgovor.
Pri outlooku mi serje to, da enostavno zmrzne vse skupaj. ne odpre mi sporočil. Podmap imam malo, 4, in pa mapo prejeto. Včasih dela vse tako kot mora, ko pa začne z zmrzovanjem, je bolje da ga zaprem, ker bo sral še nekajkrat. Sporočila, ki jih ne rabim, gredo v koš, imam vedno nekje pod 50 prejetih sporočil, koš brišem redno. Tako da ne vem…so pa to čisto navadna sporočila, ne velika po velikosti, tako da ne vem če drži to kar si tomaz napisal. Outlook imam sicer 2003, mislite da bi bilo bolje da inštaliram 2007 ali res presedlam na nprl Opero?
Sicer pa Google it…ni problema, sam nisem tak računalniški frik, da bi vse zastopla…to je tisti problem. Zato pa so forumi, da pomoč ane…12th DNA 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.