Najdi forum

Opera

Moja želja je, da bi pela opero…smešno a resnično :D, brez kakšnih šol, ker finančno nisem sposobna. Drugače imam full posluha, igram klavir…Slučajno ve kdo kam naj se obrnem…kakšnega kontakta bi bila res zelo vesela. Lepe praznike vsem skupaj!

Pozdravljena,
(bom kar tikala, brez zamere 🙂 )

Opere “ne moreš” peti brez šole… šolanje stane- časovno in finančno… osnovna glasbena šola za katero moraš biti tudi primerno star traja 6 let, srednja 4 leta in še akademija za glasbo 4-5 let… Potem pa še razni seminarji, izobraževanja, kilometrina koncertov, fizična pripravljenost,dramsko izražanje, vokalna tehnika, ……. ogromno preddispozicij, ki so potrebne, da človek stopi na oder in odpoje/odigra določeno vlogo v operi…

Je pa odvisno kako, kje in kdaj bi pela? Če sama zase/domače občinstvo, lahko poješ opero ob “you tubu” in vidiš česa si fizično in vokalno sposobna… (!) vendar ne pretiravaj, ker si lahko močno uničiš glasilke…
Posvetuj se s kakšnim učiteljem glasbe (verjetno koga poznaš) – potem pa samo pravi čas, pravi ljudje, pravi trenutki, pa za sanjami 🙂 …

…lepe praznike tudi tebi, z veliko najlepših melodij… in držim pesti, da sanje postanejo resničnost… 🙂

Nočem biti poklicna operna pevka, rada bi se naučila petja zase, da se naučim pravilno dihat…Še vedno potrebujem kakšen kontakt.

Glasbene šole… samo profesorji petja lahko pomagajo :-)…

Lahko ti pomagam…sem učenka priznanega opernega pevca in tudi sama poučujem,če te še zanima.
moonshines4you@gmail.com

Dihati zna vsak, ki se je rodil in še živi….problemi so drugje pri izgovorjav, pri narobnem učenju, mislim da dihati te nihče ne more naučiti, lahko pa popravi kako poješ in preko tega se posledično popravi tudi tvoje dihanje.

Moonshine

Seveda, da me operno petje še vedno zanima, sem ti pisala na email, ampak pošto dobivam nazaj. Je mogoče napačen oz imaš preveč v nabiralniku.

Zivjo!
Sem iz foha. Poznam cel kup ljudi, ki ucijo petje. Ce vas se zanima, napisite lokacijo.
Lp

Pozdravljeni,

tudi jaz iščem nekoga, ki je učitelj opernega petja. Ali poznate koga?
Lp

Iz katerega konca pa si?

A je kdo v Ljubljani?

New Report

Close