Najdi forum

Želel bi v Opero dodati slovenski jezik in našel sem tole navodilo a ne morem odpreti. Je kakšna caka, ki jo jaz amater ne razumem?

Datoteko za slovenski vmesnik dobite tukaj:slovenian.lng (by – Joško) Download the language file Go to Tools > Preferences in your Opera browser. Under “General”, you will find the language settings. Click “Details”. Click “Choose” and find the language file you downloaded. Click “OK” to close the “Details” dialog.

Sej ti lepo piše, potegni si dol slovenski jezik tule: potem odpri opero in pojdi na Tools, Perferences, General in tam spodaj pri Language klikni na tipko Details in potem Choose in poišči slovenski jezik kamor si ga shranil. Potrdi z OK in bi moralo delat…

Odpre mi tole:

; Opera language file version 2.0
; Copyright Š 1995-2005 Opera Software ASA. All rights reserved.
; Created on 2006-05-7 10:42
; Lines starting with ; (like this) are comments and need not be translated

[Info]
Language=”sl”
; The string below is the language name in its own language
LanguageName=”Slovenian”
Charset=”Windows-1250″
Build.Win=8496
Version.Win=9.0
DB.version=837

[Translation]

; General strings

; 18.06.06 – prevod: Jo�e Horvat(Jo�ko)

Kaj pa Lisička, ta zna prav dobro slovensko? Še nisi poskusil?

Edino lisičko tudi uporabljam (glej sliko). Nekaj časa nazaj sem uporabljal opero in preko nje dostopal do opera irca. tam sem imel kar nekaj kontaktov z ljudmi iz “SFRJ”, zato me je zamikalo, da bi spet poizkusil malo opero in prišel do tega problema.

In zakaj je angleški vmesnik Opere problem pri ircanju z jugom? Menda ne uporabljaš izključno prevedenih programov… Zame in za večino je npr. send ali pošlji povsem isto. Pri ircanju pa itak uporabljaš le tipke in ENTER.

maXI, če lahko pomagaš-pomagaj! HOČEM slovenski jezik gor in pika. Problem hočem rešiti in to je vse.

Problem rešen. V internet explorerju mi ponudi možnost shranjevanja v lisički pa samo tekst. Zanimivo!

Zanimivo in resnično: za določene operacije je Internet Explorer še vedno nepogrešljivo orodje, saj se posamezni ukazi nekoliko drugače izvedejo. Seveda je to odvisno tudi od posameznih spletnih strani. Microsoftove strani npr. tudi nimajo rade Firefoxa.

Hvala vseeno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close