Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Opel:((((

Opel:((((

Imam Opla karavana letnik december 2003, prevoženih 32000 km. Pri teh kilometrih se mi je pokvaril menjalnik, v njem škrta. Ker je avto še v garanciji, sem ga peljala na Oplov servis v Avtotehno na Celovški. Tam pa trdijo, da je menjalnik uničen, ker je bil avto kao zaleten od strani????, česar pa še sama nisem vedela, ker avto dejansko ni bil razbit. Zobnik je odletel od spodaj in ne od strani, tako da sploh ne vem, kaj se zdaj vadijo ven. Ne vem, kaj naj sedaj naredim, ampak tale Opel me ful razočaral – tako sama kvaliteta avta, kakor tudi odnos Oplovega servisa.

A misliš,da je samo na Celovški servis.

Pojdi k Trobcu na Vič,mrbit ti bo on kaj bolj kvalitetno svetoval.
Na Celovški-servis je državno,mislim,in jim je vse eno samo,da te jebejo.
Trobec je pa privat in jim ni vse eno

Poskusi nič te ne stane samo telefon zavrti

LP:)))))))))))

Hahaha sej sem zlobna, sam Opli so bli in bodo vedno med slabšimi avtomobili, kljub novim dizjanom;)

Me zanima – ti si prvi lastnik oz si ga kupila novega? Pa še – je bil avto res poškodovan oz zaleten?

LP

Veš,imam opla vectra 1.6 star 14 let pa dela k urca.
Lahko maš mercedes,renault,peugeot pa ti lahk crkne.
Samo srečo moraš imet,da nimaš problema.
Imel sem tudi alfo 1.3 star je bil okoli 13 let pa sem se brez olja(v motorju) vozil pa me ni nikoli pustu na cedilu.

pa lp:))))))))))))

Ti si predvsem ZLOBNA – o dejanskem stanju okvar in zanesljivosti se ti ne sanja !!! Samo za informacijo – OPEL je nekje v “zlati sredini” – in v tem pogledu celo boljši kot kak “Made in Japan” model.

LP

Avto sem kupila rabljen, vendar so mi na dveh servisih zagotovili, da prej ni bil poškodovan in da so kilometri resnični. Itak je pa tako, da očitno pri Oplu v garancijskem roku nočejo odpraviti napak:((. Mislim, da je to izključno slab material, ker menjalnik pri 32000 km ne bi smel iti.

Če je tako kot ti trdiš ti predlagam dve stvari; na OPLU oz pooblaščenemu servisu ti ne ostane drugega kot TEŽIT, TEŽIT in še enkrat TEŽIT – dokler ne uspeš. Po tvojem pisanju sklepam, da želijo tvojo okvaro zavleči – tako, da bo potekel garancijski rok. Na kratko – ne daj se !!!.
Drugo je pa tale naslov

Tu se “zbirajo” ljubitelji omenjene avtomobilske znamke – pa jih povprašaj kaj ti je storiti – mogoče gre za t.i. serijsko napako – pa je imel že kdo od njih podobne težave in ti bo znal svetovati kako in kaj.
Pa obilo uspeha in mirnih živcev.

LP, Škorpjon

Sam tko “by the way” so Opli na 2. mestu po zanesljivosti!! (1. je Subaru)

Aja ? Po katerih podatkih ?

gas napisal:

> Sam tko “by the way” so Opli na 2. mestu po zanesljivosti!! (1.
> je Subaru)

Zame sigurno ne – da te skoraj nov avto pusti na cedilu, potem pa še takšna prijaznost v servisu:((. To se mi pri mojem starem civicu ni zgodilo nikdar.

Čav, še ena z zelo podobno izkušnjo.
Fantu je šel menjalnik pri 50.000 km, dobra 3 leta stara Corsa. Zgodilo se je iznenada sredi križišča, ko je komaj speljeval. Pa sicer zelo lepo ravna z menjalnikom.
Največji šok je bil, ko je zvedel za ceno novega menjalnika: milijon! (brez davka!) Je raje vzel rabljenega.
Pa tudi moj mehanik pravi, da je slišal že za več primerov slabih menjalnikov pri Oplu.

Tudi za Astro je nov menjalnik čez milijon – smo našli rabljenega – za prodat je bil dober, ker Opla ne mislim nikoli več imeti.

Kupi si Opel Astro 2.0. gsi 16v 150 konjev letnik 1994 pa boš vidla kaj se pravi auto!!!

mi smo imel astro 1.7 dti 4 leta pa ni bilo nobenih problemov.zato smo zdej kupil tud novo astro bomba! če pa si ti kupila rabljen in še zaleten avto po vrhu ne govori o slabem materialu…..

New Report

Close