Opel:((((
Imam Opla karavana letnik december 2003, prevoženih 32000 km. Pri teh kilometrih se mi je pokvaril menjalnik, v njem škrta. Ker je avto še v garanciji, sem ga peljala na Oplov servis v Avtotehno na Celovški. Tam pa trdijo, da je menjalnik uničen, ker je bil avto kao zaleten od strani????, česar pa še sama nisem vedela, ker avto dejansko ni bil razbit. Zobnik je odletel od spodaj in ne od strani, tako da sploh ne vem, kaj se zdaj vadijo ven. Ne vem, kaj naj sedaj naredim, ampak tale Opel me ful razočaral – tako sama kvaliteta avta, kakor tudi odnos Oplovega servisa.
Če je tako kot ti trdiš ti predlagam dve stvari; na OPLU oz pooblaščenemu servisu ti ne ostane drugega kot TEŽIT, TEŽIT in še enkrat TEŽIT – dokler ne uspeš. Po tvojem pisanju sklepam, da želijo tvojo okvaro zavleči – tako, da bo potekel garancijski rok. Na kratko – ne daj se !!!.
Drugo je pa tale naslov
Tu se “zbirajo” ljubitelji omenjene avtomobilske znamke – pa jih povprašaj kaj ti je storiti – mogoče gre za t.i. serijsko napako – pa je imel že kdo od njih podobne težave in ti bo znal svetovati kako in kaj.
Pa obilo uspeha in mirnih živcev.
LP, Škorpjon
Čav, še ena z zelo podobno izkušnjo.
Fantu je šel menjalnik pri 50.000 km, dobra 3 leta stara Corsa. Zgodilo se je iznenada sredi križišča, ko je komaj speljeval. Pa sicer zelo lepo ravna z menjalnikom.
Največji šok je bil, ko je zvedel za ceno novega menjalnika: milijon! (brez davka!) Je raje vzel rabljenega.
Pa tudi moj mehanik pravi, da je slišal že za več primerov slabih menjalnikov pri Oplu.