Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Opel Astra Karavan ali Fiat Marea Weekend

Opel Astra Karavan ali Fiat Marea Weekend

Ker kupujemo nov rabljen avto me zanima kaj predlagate… Do sedaj smo imeli Opel Astro karavan. Z avtom nismo imeli problemov.. Sedaj pa ne vemo ali bi kupili Astro ali Mareo Weekend.. Kakšne izkušnje? Kaj predlagate?

Kiri letnik in za kako masino bi naj slo?

No oba naj bi bila okrog letnika 2001…mašina pa najeveč 1,7!

Astro 1.7 dizl. Obvezno pa daj klimo preverit ker zlo rada crkuje pa mas lahko takoj 300k+ skode. Drugac pa mamo zdaj 110k prevozenih pa ni blo na masini se cisto nic narobe, je pa bencinc.

Poraba Opel Astre 1.8 je pa ogromna!

opel astra 1,4 bencinar porabi 6,5 litrov.

Jaz fiata ne bi kupila.

astra karavan je pa zelo prostorna. če podreš zadnjo klop lahko v avtu udobno spiš (pride fajn na kakšem krajšem potovanju), ali pa prevažaš dva kolesa (gum ni potrebno odmontirati).

Na tvojem mestu bi vzel tistega ki je bolje ohranjen, vzdrževan, poznaš lastnika … torej na kratko boljši.
Glede prostora je MAREA večja, gre za razred večji avtomobil. Pri FIAT-u dobiš sodobnejši (JTD) motor, ki zna biti skromen pri porabi, po zmogljivostih pa boljši kot OPEL.
Pri OPLU obstaja še ena »dilema«. Letnik 2001 velja okrog 2 milijona. Za okrog pol milijona več (odvisno od motorja, opreme) dobiš novo ASTRO CLASSIC. V osnovi gre za enak avto, morebitne razlike so v opremi, motorju. Imaš pa nov avto, dve leti garancije, skratka manj možnosti, da bo z avtom karkoli narobe.

LP, Škorpjon

niti eno niti drugo.dajte enkrat začet razmišljat ,ni mi jasno kaj človek je kako spi kaj počne kaj rezmišlja,kako seksa kivozi fiat(resno mislim)

V Vrbi rojen Prešernov France bi rekel » … le čevlje sodi naj kopitar …«.

LP, Škorpjon

New Report

Close