Opel-akcija 24 ur
Vidim da je brezveze z vami se pregovarjat, ker se v celi temi izraza tipicno Slovensko nevoscljivost.
Skratka Kontrola imej se skrajno lepo pa kakorkoli je tvoje prepricanje, sej konec koncev vsak zase ve kaj in kako je prov.
Sem pa vesel za vsakega posebi, ki si kupi nov avto, pa magari je to Reno ali Honda ali pa Opel.
Pravzaprav 14.700 bi bil v osnovi tale Jelkina Corsa, če ne bi bilo popusta. Takle avto je verjetno bolj za šminkirat kot pa za družino. No, sicer ima vsak svoje poglede na svoja prevozna sredstva. Ampak očitno, draga Jelka, v najnižjem plačilnem razredu tudi nisi.
Pa še eno vprašanje imam za jst – a to si hipotetično govoril ali naj bi bilo to čiso normalno, da mož in žena kupujeta vsak svoj nov avto hkrati??
Eni očitno še vedno živimo v Sloveniji, medtem ko ste drugi že v Indiji Koromandiji …
To je hipotetično. V mojem postu sem napisal, da ČE BI… – BI BILO…
Primer tudi za g. Kontrola
1. Corsa osnovni model 1,0 12 V motor stane 8.990,00 EUR
2. Vectra 1,9 dizl cosmo oprema stane 28.665,00 EUR
Pri tej vectri se je dobilo v tej akciji 7.000 EUR popusta, kar pomeni, da ce bi nekdo prisel izven akcije iskat tovrstno vectro in doplacal 2000 EUR in dobil se Corso. (in tudi v mojem postu je pisalo TAKOREKOC!)
Tako da g. Kontrolnik, povejte mi kdaj in kam pridem po Vectro – hahaha
Malo dopolnjujem – Opel ima take ali drugačne akcije ves čas. In popusti se dajo dobiti vedno. Jaz sem lani kupila Zafiro in na ceno 27.000€ dobila popusta 6.000€, tako da…
Poleg rednega popusta, ki ga ima Opel in ga morajo dati prodajalci (generalnega uvoznika za Opel NI!), se da v vsaki avtohiši izpogajat še dodaten popust. Le dovolj vztrajen moraš biti in pokazati tudi nekaj resnosti kot kupec.
LP!
Zastopnik za Opel je Avtotehna Vis, ki dirigira vse pooblaščene prodajalce po Sloveniji, tako da ni pomembno, kje ga kupiš, ker so povsod enaki pogoji, avto pa naročajo direktno na podjetje v Nemčijo. To, da tudi čez leto dobiš popuste, je vsekakor res, a ne tolikšnega kot v 24urni akciji, to je znano po vsem svetu.
Mislim, eni pa res bučke prodajate o stvareh, o katerih nimate pojma.
Generalnega uvoznika za Opel NI!
Uvozniki za Slovenijo so:
Avtotehna Vis
Avtohiša Moste
Kolmanič
Odar
Istra Avto
Sawal
Adrai NM
Pa mogoce sem se koga pozabil. Popusti so res celo leto, samo se mi zdi da so v 24 urni akciji najvecji. Je pa res da lahko zeeelo velik popust dobis tudi tekom leta, samo vztrajen moras biti in resnost pokazati.
Smem vprašati, kje je problem? Ker jaz ga in sem znal razbrati.
Ali je Jelka zaposlena pri Oplu ali enemu prodajalcu oplov in si je s tem želela narediti reklamo, da bi ljudje drli v prodajalno? No prodajalne ni napisala, torej lahko rpedvidevam, da je v službi v Opel firmi, torej ji je vseeno kam pridejo ljudje kupit.
drugo. recimo da se je zlagala in to ni res, zaposlena pa je še vedno pri Oplu in bodo ljudje drli v prodajalne in videli, da jih je jelka nateg…. bodo jezni na Opel in si je s tem naredila slabo reklamo.
tretje. Mogoče pa ni pri Oplu ampak je želela narediti samo slabo reklamo Oplu, da bodo ljudje drli v prodajalne in videli, da jih je nateg… in bodo ljudje slabe volje in delali negativno reklamo naprej. No reklama za Opel je pa vseeno, samo poglejte koliko debate okoli tega.
Četrto, če je zavajala nalašč in ni zaposlena, potem je tukaj Jst, ki je pri Oplu in zagotovo ve, kaj se da dobiti in bo popravil Jelko.
petič: če pa je tukaj Kontrola tisti, ki je v službi pri kateri izmed prodajalen, potem naj pa pove, kaj je resnica in kaj so rpavi podatki in naj naredi reklamo za Opla, dovolim in ne bo izstavil računa.
če pa mi kdo pride s predlogom, kako bi lahko oglaševal in sodeloval na forumu, za kakšen znesek seveda, mu pa kar sam delam reklamo, tudi na ostalih forumih, pa če je kaj res ali pa ne. NAvsezadnje reklama se plača.
Lahko pa dobim avto samo za vozit, pa bo pisalo, na njem pokrovitelj portala MON, vozi sam šef primož, ustavite ga in povprašajte za ljubezenski nasvet.
In bom še tam delal reklamo Oplu.
V galvnem, vas pa res ne razumem, dvakrat pa se mi ne da brati. Torej, razsvelite me.
primož
Vsaka firma, ki reklamira popust od 7.000 eur ni resna firma in je se moraš izogibati v velikem krogu. Ta je samo zato, da dobi nekaj novih kupcev “zaklala” vse svoje stare kupce, ki so kupili pri njih avto po redni ceni.
Koliko ta trenutek veljajo rabljeni OPLI na trgu, če že nove dobiš skoraj “zastonj”.
Pri resni firmi se lahko “hantlaš” za kakšen dodatek ali dodatno opremo ne pa za popuste, ki ogrozijo vse stare kupce.
Pa saj vsi vemo da se avti v tem razredu ze dolgo ne prodajajo po polnih cenah iz cenika in da je to marketinska fora, v bistvu kupec kupi popust in ne avto. Če bi npr. imel redno ceno Opel za Vectro 23.500 ga ne bi noben kupil ker hey konkurenca pa da popust 4000 npr. za LAguno iz 29.000 na 25.000, Opel pa da bi kupil po polni ceni?? Tak avto se ne bi nikoli več mogel prodajati za ceno nad 20.000 E. Če nabijejo ceno na oplu na 28.000 E lahko dajo tudi več popusta 6000E se grozno veliko sliši,…če pa bi samo malo pragmatično pogledal naokoli po cenikih višjih znamk bi ugotovil da dejansko za tak denar (28k) dobiš že primerljivo velik AUDI ali BMW.
Sicer pa se to ne dogaja samo pri avtih, zadnje čase se vse prodaja s popusti, oziroma, nič kar nima popusta se ne proda. Da ne boste mislili,…roba v Hervisu že ob prihodu v trgovino dobi listek s pečrtano polno ceno,…..
Po mojem skromnem mnenju pa je največja težava v tem ,kako to dopovedat ženskam 🙂
damcc,
To je samo deloma res in velja kot sem povedal za neresne firme. Idi kupi Toyoto ali Hondo s podobnim popustom ?
Kot sem povedal, prava firma ostaja zelo blizu ceni, ki jo je postavila in v času “popustov” (ti pa so vedno), ponavadi privablja kupce na ta način, da mu ponuja nekaj od dodatne opreme oziroma ponuja posebni paket opreme, ki ni bil do tedaj standarden, da ne ogroža svoje stare kupce, pri prodaji njihovih rabljenih vozil. Bolj se držijo pravila, kupec, ki ga izgubiš ga več nikoli ne dobiš.
Pa dobro, zakaj mi nihče ne verjame, kar sem napisala? In kakšna reklama bi to lahko sploh bila? Ne mislim še enkrat vsega ponavljat, avto sem kupila na ta način kot vseh drugih 1000, ki so se udeležili te akcije, in nisem zaposlena pri Oplu.
Meni je vseeno, kaj si kdo misli, hotela sem samo pomagat komu, ki je bil pred nakupom novega avta.
Mislim, tale forum je pa kr neki. In še pri čisto vsaki temi se ljudje začnejo med seboj žret in biti pametni. Škoda živcev in časa!
Pozdravljeni !
Prvo vem da sem cca 2 leti prepozen ;). Ampak zanima me Kontrola:
Spoštovana jelka,
vaše početje je že javljeno skrbniku strani, ki vam bo po vse verjetnosti izstavil račun za oglaševanje.
Žalostno je tudi, da oglašujete o neresničnih podatkih ter s tem zavajate javnost, vendar pa se bo s tem pozabavala tržna inšpekcija.
Vsekakor pa vam v bodoče svetujem, da se izgobijte takim prijemom, saj se vam bodo še kako maščevali.
Prvo, nevem na osnovi česa je ga.Jelka oglaševala kar koli, kajti to je ŽAL forum in koliko se jaz spoznam na oglaševanje, je bilo to prej napeljevanje in ne oglaševanje (lahko vas malo poučim o zakonih) Vendar vam bom moral v tem primeru jaz vam izstavit račun.
Če so podatki pravilni ali ne jih kot fizična oseba lahko opisuje in si jih razlaga kakor hoče (v primeru pravne osebe je pa drugače) če laže pač laže, če so nalagali njo je to spet druga stvar in če je res je to tretja stvar in potem jih je še petnajst… Nelabilna, pijana, nezavestno početje… V glavnem kakor koli bi se tržna išpekcija prej poigrala z vami kot pa z njo.
Že ime tržna inšpekcija vam pove da je povezana z nadzorom trženja pravnih oseb in ugotavljanja dela mimo zakona, kar njo v nobenem primeru ne bremeni, saj ne omenja salona “avtohiše” in tudi ne konkretnih podatkov nakupa, kar lahko pomeni le zavajanje kupcev kar je pa NEMOGOČE DOKAZAT.
Prosim ne se hvalit z Tržno inšpekcijo, kajti to da stranke svojih forumov kot pravna oseba ustrahujete z neutemeljenimi dokazi je bolj kaznivo, kot pa izjave vašega uporabnika…
Utemelji dokaze pa lahko pristojno sodišče oziroma dokaže se ji lahko krivdo le na okrajnem sodišču in ne na FORUMU, zato prosim NADZORNIKI FORUMOV ni dovolj le to, da ste napolnili 18 let, treba bo kdaj pa kdaj tudi možganče uporabit in nekatere stvari drugače rešit.
l.p.
Bojan