opazovanje žene
Če kateri želi da mu dobro obdelam ženo punco ljubico in ti opazuješ..se javi boris7386@gmail.com
Imam izkušnje poglej zapis pod Trenirat je treba tam je podrobno opisana izkušnja z parom..
Iščem cuckold par, da se pridružim kot bull. Izkušen, rad dominiram.
Chastity ali stag je plus.
Dosegljiv na xantalope@gmail.com
drugimi…velikokrat sva ravno zaradi tega obiskovala razne swinger klube v bližini in moram priznat, da je bilo vedno enkratno…danes imava otroke in tega ne počneva več, vendar vsako toliko privre na plan misel, da bi čimprej stvar ponovila in vem, da jo bova v kratkem. Sliši se neverjetno, ampak videt partnerko, kako sprejema spermo neznancev po celem telesu je božanski. Dokler ne probaš, ne verjameš.
Hot85, 04.07.2025 ob 12:16
Če bi se našel res kak dober najraje starejši bisex, da porihta še sissy cuck-a sva za…
Hoj
Če sta še aktivna v iskanju mi pišita pa se pomenimo.
Pozdravljeni.
Kar se tiče teme je vse jasno. Gre za skupen dogovr, kjer moški, velikokrat iz ljubezni, prepusti ženo v obdelavo drugemu moškemu, kateri lahko ravna z njo kakor vnaprej dogovorjeno.
Gre za to, da je predhodni dogovor obvezen. Ne samo uporaba kondoma, analano da/ne, prsti v usta, šeškanje, vezanje, davljenje, božanje, ipd..
Nekatere imajo rade bolj na silo, nekatere bi se samo objemale, druge imajo rade da jo poližeš in le 10 mm prst v ritko… tretje pa bi rade da jo zvežem, da mi ga fafa, ter da jo svoj tip fuka. Večinoma imajo prevetzane oči, da se osredotočijo na čute, potem tudi preveza preko oči pade … potem se rade opazujejo s pomočjo večjih ogledal(če najemate poglejte če imajo velika ogledala) torej neke vrste, rade so opazovane.
Takrat se res odprejo. To je ključno. Ne sme biti stresa, strahu, sramu ali nuje-pritiska partnerja…
Gre pa za akt ljubezni, saj jo mož rad vidi kako uživa pod okriljem drugim, z drugimi dotiki, z drugimi kurci. Kar pomeni da so vmes tudi dotiki.. npr. ko jo fukam, ga drži za roko oz. mu pove kako kako ga ima rada. Ker samo moški, ki ljubi svojo žensko tako močno, in jasno ona njega, pusti, da jo drugi zadovoljuje.
Višek je bil, ko je jokala, ko ji je on rekel da jo ima rad. Nato mu je odgovorila, da ga ima tudi ona rada… Potem ji je večkrat prišlo.
Kakor mnogi pravite, če ne razumete tega, tega pač ne počnete… veliko parov gleda zgolj površinsko cuckolding kot menjavo, a to ni..
Resni me lahko kontakirate na poslusajme@yahoo.com
lp in veliko oOoOoOrgazmov 🙂
CuckBull, 15.07.2025 ob 12:04
Pozdravljeni.
Kar se tiče teme je vse jasno. Gre za skupen dogovr, kjer moški, velikokrat iz ljubezni, prepusti ženo v obdelavo drugemu moškemu, kateri lahko ravna z njo kakor vnaprej dogovorjeno.
Gre za to, da je predhodni dogovor obvezen. Ne samo uporaba kondoma, analano da/ne, prsti v usta, šeškanje, vezanje, davljenje, božanje, ipd..
Nekatere imajo rade bolj na silo, nekatere bi se samo objemale, druge imajo rade da jo poližeš in le 10 mm prst v ritko… tretje pa bi rade da jo zvežem, da mi ga fafa, ter da jo svoj tip fuka. Večinoma imajo prevetzane oči, da se osredotočijo na čute, potem tudi preveza preko oči pade … potem se rade opazujejo s pomočjo večjih ogledal(če najemate poglejte če imajo velika ogledala) torej neke vrste, rade so opazovane.
Takrat se res odprejo. To je ključno. Ne sme biti stresa, strahu, sramu ali nuje-pritiska partnerja…
Gre pa za akt ljubezni, saj jo mož rad vidi kako uživa pod okriljem drugim, z drugimi dotiki, z drugimi kurci. Kar pomeni da so vmes tudi dotiki.. npr. ko jo fukam, ga drži za roko oz. mu pove kako kako ga ima rada. Ker samo moški, ki ljubi svojo žensko tako močno, in jasno ona njega, pusti, da jo drugi zadovoljuje.
Višek je bil, ko je jokala, ko ji je on rekel da jo ima rad. Nato mu je odgovorila, da ga ima tudi ona rada… Potem ji je večkrat prišlo.
Kakor mnogi pravite, če ne razumete tega, tega pač ne počnete… veliko parov gleda zgolj površinsko cuckolding kot menjavo, a to ni..
Resni me lahko kontakirate na poslusajme@yahoo.com
lp in veliko oOoOoOrgazmov 🙂
Bolje bi težko napisal, žal pa je realnost čisto drugačna ker so tako imenovani “bull-i” v vecini primerov le tipi, ki drugje ne dobijo fukat?
Izkušen, 45let, lahko porihtam oba. Piši.
Voayer, 21.07.2025 ob 12:20
Je kakšen ki bi za začetek zdrkal na njene fotke/ video v moji prisotnosti?
piši mi. sem star 38 velik 180 normalne postave….
Voayer, 29.07.2025 ob 13:20
Kakšen par pa je to Stag Vixen?
Vixen (ženska) ima spolne odnose z drugimi moškimi (imenovanimi bulls – biki).
Stag (moški partner) pa jo pri tem podpira, jo opazuje, o tem fantazira ali uživa v misli, da ima svobodo.
Pomembno je poudariti: Gre za dogovorjeno in odprto dinamiko, ne za prevaro.
Stag ni nujno pasiven (kot v “cuckold” dinamiki), temveč pogosto ponosen na svojo partnerko, jo spodbuja in vidi v tem nekaj erotičnega.
Pozdravljeni,
sem dolžan poročilo z morja. Najprej pa zahvala CuckBullu za res nazorno obrazložitev. Točno tako tudi sam razmišljam.
Naj povem da se je nekaj zgodilo- ne čisto po mojem okusu, a vseeno sexy. Z ženo sva se zmenila da ne bova nič na silo- ona naj pove če ji bo kateri všeč in potem probava navezati stik. Par dni nič, peti dan pa mi v app prizna da je videla nekoga ob katerem jo je zasrbelo. Presenečenje- ne kak od nagcev na plaži, pač pa postavni fant pri 30. kateri dela v trgovini. Tisti dan je zlagal gajbe katere je dostavil tovornjak in se pač slekel do pasu.
Takoj sem vedel kateri je, saj je dostikrat tudi na blagajni. Povedal sem ji da je zdaj vse v njenih rokah. Par dni je kar pogosto obiskovala trgovinico, ko se ji je nasmehnila sreča da ga je dobila zunaj na čik pavzi, samega. Vprašala ga je če mu lahko kupi pijačo in privolil je v radler. Vzela je še sebi in tako sta se lahko malo pomenila. Povedal je da ni domačin, da ni Hrvat, da je tu le čez poletje. Po tem in onem ga je vprašala če hodi kaj tudi na plažo. On pa da redko, včasih ob nedeljah kar tukaj na “gradsko”, na hitro ohladitev. Da kaj več tudi ne pozna. Verjetno je takrat že malo zaslutil kam meri moja , kar je ona izkoristila- ponudila se je da mu pokaže par lepih plažic, nekaj minut hoje od tu. Zamolčala pa da divjih in večinoma samotnih.
Da ne dolgovlačim, zmenila sta se in našla lepo plažo. Slabši del tega pa je da sem sam spet ostal odrezan od dogajanja, v živo mislim. Ker po grmovju kot nek perverzneš pa res nisem hotel…
Zakluček- bil je baje kar hitro za nudo varianto, od tu naprej pa res ni več daleč. Žena je resnično lepa ženska za svoja leta, on pa baje zelo obdarjen in postaven. Verjetno ni treba posebej povedati da jo še danes naskočim s tistim južnakom v mislih kako jo polni….
Hej piši na nekineki8240@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.