Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu opazovanje žene

opazovanje žene

Nekaj je bilo že napisanega na to temo, pa vseeno; ste kdaj opazovali ženo z drugim ali vsaj pomislili na to. Mojo sem 3x peljal k maserju kateri jo tudi dobro nategne, samo ne pusti pa mi da bi bil zraven. Tudi to je nekaj, ampak… Kako ste to vi rešili? Hvala za odg./ pomoč

Pa še to bi dodal- velika želja mi je najti pravega žrebca zanjo kateri bi jo redno tešil. Je v teh letih (44) ko rabi res veliko sexa. Je atraktivnega izgleda, redno se rekreira in zdravo prehranjuje.

Odgovor na objavo uporabnika
voyaer, 30.06.2025 ob 12:57

Pa še to bi dodal- velika želja mi je najti pravega žrebca zanjo kateri bi jo redno tešil. Je v teh letih (44) ko rabi res veliko sexa. Je atraktivnega izgleda, redno se rekreira in zdravo prehranjuje.

resno?

Čisto resno! Zakaj sprašuješ?

Zanimivo skoraj neverjetna ponudba…Sem srednjih let imam iskušnje z erotično masažo lahko se dobimo..lj okolica

Midva uživava v tem.Jaz tudi mojemu ne pustim da se nama pridruži,ga gledam kako trpi ko naju gleda.Samo gleda lahko.Enako mi on ne pusti ko njega maserka obdeluje.

piši mi na m00958861@gmail.com

Pozdravljen imam izkušnje s tem sem se dobival s parom kateri mi jo pripeljal najprej sem jo masiral in nato obdeloval v vseh položajih on pa je samo opazoval kaj pofotkal in posnel

Ko še nisva otrok imela je k nama prihajal redno en tip, ki me je rihtal v spalnici, medtem ko je mož mogel pospravljati kuhinjo…to sva kar nekaj let prakitcirala.

Štajerska 1972 zanimivo kaj bila to njegova ideja?

Lahko na zs imam kar nekaj vprašanj za vaju, ker iz vajinih komentarjev vidim da imata veliko izkušenj.

Z bivšo sva prakticirala to.

Na začetku je bilo zelo fino, potem je pa preveč padka noter in ko sem jo z eno kolegico opazoval z 10 tipi hkrati in so jo le ti fukali kot največjo kuzlo v državi in se prav izživljali na njo mi je bilo pa preveč. Še danes se spomnim njenega odsotnega pogleda ko ji je bilo vseeno zame in je želela le da jo izrabijo.

No prijateljsko sva se ražšla ona je pa še sedaj v teh vodah, pravi da enostavno ne more brez vedno novih kurcev.

Previdno!

Lahko malo opisa? Kako je pa s prostorom? Si vezan?

Vsi ki ste opisali izkušnje hvala, me pa zanima kje ste dobili tipa? Ga je izbrala ona, on ali skupaj?

Mene je izbrala ona spoznali pa smo se na avanturah.net

deny35, 01.07.2025 ob 12:46

Mene je izbrala ona spoznali pa smo se na avanturah.net

Koliko pa si star in ona dva? Se še dobivate?

Star sem 37 let ona 45 in on 50 se še dobivamo ja vedno vroče in strasno

deny35, 01.07.2025 ob 13:17

Star sem 37 let ona 45 in on 50 se še dobivamo ja vedno vroče in strasno

Idealno za mojo- tudi ona v teh letih. K maserju ne želi več, ne vem kaj se ji je zameril. Posumil sem da se zaljublja..? Pa nazadnje tudi ni bilo več kaj dosti masaže, 70 min seksa. Pravi da ji je 3x prišlo. Tip malo mlajši od nje, lepo grajen, debelo orodje. Lahko se ti malo opišeš?

Jaz sem 37 let modih oči temno rjavih las 179 cm visok 82 kg z orodjem 18 cm

voyaer, 30.06.2025 ob 14:09

Čisto resno! Zakaj sprašuješ?

easy79man@gmail.com

Opazovat ženo z drugim ali drugimi je nekaj najlepšega… Da je le v glavi vse pošlihtano

Nudim ti res dobro masažo 52 let 174 80 16 spretne roke in jeziček

Hot85, 01.07.2025 ob 18:04

Opazovat ženo z drugim ali drugimi je nekaj najlepšega… Da je le v glavi vse pošlihtano

Si imel priložnost?

Sem ja pa bi še če bi bla prilika ….rabiš kaj

Meni je bilo noro vzburljivo ko je razlagala podrobnosti- kako jo je zmasiral do orgazma 2x in potem jo še p…..al. Detaljno vse poze, kakšnega ima itd…Vidno potešena je razlagala, doma sem jo pa še jaz 3x. Po dooolgem času da sem to lahko.

zivio,z veseljem bi vaju spoznal in tvojo dobro zmssiral in se bolje obdelal,pa ne sam enkat ,na daljsi rok bi jo ce bi hotela,oglasta se mi kaj,lp ales

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close