Opazovanje okolice avtomobila in pogoste napake na vozniškem izpitu?
Kakšen je pravilni vrstni red postopka recimo menjave pasov? Ali je potrebno najprej pogledati notranje ogledalo, nato zunanje potem daš smernik in pogledaš še mrtvi kot če je varno ali kako? Trenutno delam vozniški izpit in me to zanima ker me inštruktor na to ni nikoli opozoril ta točen postopek… Vozim šele čez 1 teden zato sprašujem vas…
Kakšne so bogoste napake na vozniškem izpitu ki ji delajo kandidati?
Ali je zelo narobe če recimo greš iz 90 (izven mesta) in nato vidiš tablo za mesto in začneš zavirati in pri tabli imaš recimo 55 in ne 50 in nato kmalu zmanjšaš .. je to kritična napaka?
prosim da tudi malo delite svoje izkušnje ko ste vi delali vozniški izpit =).
Drugače imam pa trenutno 19 ur vožnje in se mi zdi, da znam vozit. Gledam mrtve kote kot je treba in use ampak še verjetno drugače nisem niti blizu biti dober voznik… Mogoče mi tudi inštruktor premalo pove o mojih napakah.
Tisto kar mi pa pove se pa že tudi jaz isto časno poštudiram da sem naredil napako.
Se opravičujem če je kaj pismenih napak to pa zato ker mi nedela veliko črk na tipkovnici in če jih hočem napisat jih morem kopirat.
tnx
Pozdravljeni nekdo18.
1. Kakšen je pravilni vrstni red postopka recimo menjave pasov? Ali je potrebno najprej pogledati notranje ogledalo, nato zunanje potem daš smernik in pogledaš še mrtvi kot če je varno ali kako? Trenutno delam vozniški izpit in me to zanima ker me inštruktor na to ni nikoli opozoril ta točen postopek… Vozim šele čez 1 teden zato sprašujem vas…
– Predno izvedemo menjavo prometnega pasu se moramo prepričati ali lahko to storimo brez nevarnosti za druge udeležence in svojo namero pravočasno nakazati z smernikom. Ko je prometni pas na katerega želimo zapeljati prost najprej z pogledom v notranjem ogledalu preverimo dogajanje za sabo in na pasu na katerega želimo zapeljati, Enako storimo z zunanjim ogledalom. Če je pas prost zapeljemo na sredino željenega pasu. Verjetno z učiteljem vožnje še nista prišla do te vaje. Vsekakor pa ste se oz. bi se morali učiti na tečaju cpp.
2. Kakšne so bogoste napake na vozniškem izpitu, ki ji delajo kandidati?
– Najpogostejše napake na izpitni vožnji so nepravilna menjava pasov, (prevozitev polne črte), prekoračitev hitrosti v naseljih in premajhna hitrost na AC ter hkrati ne prikaz prehitevanja po AC in predvsem premalo predvidevanja v sami vožnji. Na izpitni vožnji je potrebno pokazati varno in udobno vožnjo katero se najlažje doseže z predvidevanjem.
3. Ali je zelo narobe če recimo greš iz 90 (izven mesta) in nato vidiš tablo za mesto in začneš zavirati in pri tabli imaš recimo 55 in ne 50 in nato kmalu zmanjšaš .. je to kritična napaka?
– To ni kritična napaka je pa odraz nepredvidevanja. Vsekakor ne boste »padli« na izpitu zaradi tega. Torej, če vidite znak 50 pred seboj se nanj pripravite, na primerni razdalji popustite stopalko za plin in umirjeno pripeljite do znaka z pravilno hitrostjo.
4. prosim da tudi malo delite svoje izkušnje ko ste vi delali vozniški izpit =).
-Sam sem delal v.d. B kat. pred cca 17 leti, takoj po novem letu, v večernem času. Mislim, da sem imel zadnji termin ob 19:30h na izpitnem centru v Lj. Na vožnji sem imel izredno slabe razmere (megla z dežjem in snegom oz. plundra, vidljivost cca 10m pred mano, torej skoraj 0). Ker pa sem bil dovolj naučen in samozavesten ter sem imel pred in med samim učenjem z učiteljem vožnje, možnost trenirati »obnašanje« vozila v teh razmerah in predvsem dovolj ur vožnje, sem izpitno vožnjo odpeljal brez napak. Torej pred začetkom učenja za izpit sva z učiteljem napravila urnik vožnje, kar je pomenilo, da sem vozil min. trikrat na teden ali celo več. Seveda sem željene termine izredno težko dobil in dodatno plačal šoli vožnje, ker je bilo takrat malo šol voženj in vsi učitelji so bili zelo zasedeni. Vedel sem, da je to ključ do dobrega rezultata. Na koncu, ko sem seštel koliko sem plačal jaz, je bil znesek občutno manjši od zneska, ki so ga plačali prijatelji (razlika je bila cca 35%, predvsem zaradi večjega števila ur, ki so jih izvozili, za kar ni nič narobe vendar se je izkazalo, da bi lahko z pravilnim pristopom/načrtovanjem tudi oni imeli nižje stroške in krajši čas pridobitve v.d., sam menim, da so nekaj ur izvozili brez pomena). Poleg tega moram nujno omeniti, da sem izpit opravil v roku cca dveh mesecev medtem, ko so ga eni delali leto in več dni. Skratka izpit sem zelo želel, to je zame pomenilo svobodo in užitek. Na sami izpitni vožnji sem imel tremo, ki se je odražala na močnem tresenju leve noge-sklopka in vozilo mi je dvakrat ugasnilo na semaforju pri speljevanju. Ostalo je bilo brez pripomb. Ko sem končal izpitno vožnjo je bil občutek fenomenalen. Že zelo dolgo nisem imel takega občutka.
5.Drugače imam pa trenutno 19 ur vožnje in se mi zdi, da znam vozit. Gledam mrtve kote kot je treba in use ampak še verjetno drugače nisem niti blizu biti dober voznik… Mogoče mi tudi inštruktor premalo pove o mojih napakah.
Tisto kar mi pa pove se pa že tudi jaz isto časno poštudiram da sem naredil napako.
-Glede na navedeno menim, da absolutno premalo vozite oz. imate prevelike presledke med vožnjami in morda slabo komunikacijo med učenjem z učiteljem. Poizkušajte se pogovoriti z njim in mu omeniti, da potrebujete več povratnih infromacij ob pravem času. Sam trdim, da mora obstajati neka “kemija” v komunikaciji, ki pomeni, da kandidat razume in predvsem absorbira napotke učitelja. Drugače skoraj ne gre oz. se vsi slabo počutijo, kar pa je slabo.
Se opravičujem če je kaj pismenih napak to pa zato ker mi nedela veliko črk na tipkovnici in če jih hočem napisat jih morem kopirat.
Glede napak ni panike, vsem se zgodi. Hkrati se jaz opravičujem za pozen odgovor, vendar se moramo ubadati z brezpredmetnimi stvarmi in tako ni časa za osnovno poslanstvo. Upam, da sem pomagal, drugače se oglasite pri nas v AMTK-ju, kjer imamo individualen pristop in želimo ohranjati visoko uspešnost ter dobro tradicijo avtošolstva. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.