Najdi forum

ONYX – prosim preberi

Zdravo,

evo prijazno pisemce samo za tebe (čeprav lahko še za koga, če želi).

Saj si prijazen možakar, pa najbrž tudi kaj znaš, pa inteligenten si najbrž tudi zadosti.

Imam pa eno samo samcato prošnjo:

– če nekdo rabi pomoč, oz. postavi konkretno vprašanje – ti izpadeš malce smešen z tvojimi samogovori, kateri ne pomagajo k rešitvi problema, pač
pa celoten thread (odgovore) naredi enostavno nepregledne.
Pa tudi sicer sem opazil, da odgovarjaš kar sam sebi.

Če se želiš zabavati (očitno) – si prosim izberi kak drug forum, ki domuje na

Ne razumi me prosim narobe – če želiš sodelovati in pomagati – sem presneto vesel. Če pa ne veš odgovora – se pa prosim vzdrži brezpredmetnih komentarjev.

Lep vikend ti želim in samo malce prosim umiri “živčke”!

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hvala za opozorilo. Pokam kovčke iz tega foruma.

Sicer pa ti moram povedati, da toliko dolgočasnih ljudi kot jih srečaš v računalniškem poslu še kje drugje težko najdeš.

Samo primerjam na primer Linux dneve in dneve pravnikov v Portorožu. Na Linux dnevih se čudni tipi pozno v noč pogovarjajo kako kompailirat v c# napisan driver za neki nemogoči radi (pardon RAID) kontroler, ki je bil prodan v petih izvodih do sedaj na svetu.

Na pravniških dnevih pa, zabava, o kateri bi lahko pisal knjigo. Tako rekoč n(fakulteta) vsi z vsem. Sploh ko pravnicam ki cele dneve študirajo zakone popustijo zavore je baje divje. Prisežem.

Zares sedaj pa dokončno pokam kufre in se bom vpisal na večerno pravno šolo, da bom še jez enkrat lahko v Brusel hodu pa na pravniške dneve v Portorož.

To je moj zadnji prispevek. Vsem ki vam je zaradi tega hudo je meni tudi. Vsi ostali pa … (whatever)

Pardon. Prejšnji je bil predzadnji. To je pa zares zadnji. Zadnji zadnji? Ja zadnji sem reku. Ah ne prosim prosim. ZAdnji? OK. By.

Škoda k je šu…jst sm ga pa rad prebiral hi hi hi hi 🙂

Prav gotovo nihče nikogar ne preganja niti na forumih Med.Over.Neta niti z drugih domačih in tujih forumov. Tudi slovenskih računalniških forumov kar nekaj poznam, a nikjer ga nihče tako ne strelja, kot si jih ti ONYX.

Tudi vsem ostalim nam kdaj pa kdaj uide kakšna pikra ali neprimerna beseda ob za vsakega uporabnika, ki se znajde v zagati, veeelkem problemu. Pa vendar, vse ima svoje meje. Tebe preprosto (nekateri) nismo povsem razumeli, kadar pa smo te, smo te morda napak. Se pač nismo znašli na isti valovni dolžini.

lp Tajfun

Začni zbirati podpise podpore da se vrne. Mogoče ga prepričaš. V imenu vseh ostalih, ki jim gre ta tip tako zelo na živce pa močno upam, da ti to ne bo uspelo.

Onyx je kuga 21 stoletja. biokemični virus, ki uničuje nevronske mreže z svojim idiotizmom.

Ce la vie Onyx.

Jst sprejemam človeka kakršen je in ne žalim nikogar,sploh če ga ne poznam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close