Najdi forum

online igrica

Lp.
Moj sine je včeraj ves navdušen kupil igrico AN EMPIRE DIVIDED serije STAR WARS GALAXIES. Šele doma sva ugotovila, da gre za online igro, ki se jo aktivira preko inteneta. Ker je treba odpreti račun, mi prosim svetujte, ali naj ga odpreva in bankrotirava, ali obstaja še kakšna druga možnost. Igrica ni bila poceni, nimava pa izkušenj z online igrami. Plačevat pa tudi ne misliva.
Ali je bolje, da jo vrneva nazaj v trgovino in vzameva kaj drugega?
Kaj svetujete?

Račun verjetno ni mišljen tisti bančni, s katerega ti potem lepo pobirajo denarce, ampak račun za igranje online igre.

Če imate stalno povezavo v svetovni splet, potem vas tako igranje ne bo spravilo do bankrota.

So pa online igre rahlo drugačne od tistih, v katerem sovraga igra računalo, tako da če take vrste igre ni hotel, bo mogoče bolje, da jo zamenjate, če se da.

Živjo, sem si poiskala na netu, zakaj se gre. Plačevati je treba mesečno članarino. Res je, da takšne igrice ni hotel, ker je pričakoval, da je običajna računalniška igra.
Žal sva se premalo informirala, dejansko sem samo pogledala, kakšne zmogljivosti računalnika zahteva igra, spregledala pa, da gre za plačljivo online igro.
Sicer je sama igra kvalitetna, vendar sin pravi, da ne bi plačeval članarine.
Jo bova kar zamenjala. Imava račun in upam, da ne bodo komplicirali.
No, ja na izkušnjah se učimo.

Lp.

Obstaja ogromno računalniških iger, ki omogočajo igranje prek interneta z živimi nasprotniki in ne zahtevajo nobene članarine, ampak samo priklop v internet. Dejansko je teh iger bistveno več kot takih, ki zahtevajo članarino.

Je pa to po moje uporabno samo če imaš ADSL ali kaj podobnega z fiksno naročnino, ker sicer so lahko računi za impulze zelo veliki, ker te igre zasvojijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close