Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Online

Koliko od vas, ki imate otroke s PC pogoji ali se vam zdi, da jih testi ne bodo oskrunili se strinja s splošnim online?

Namreč naša šolo razmišlja o tem meni pa se ne zdi prav, da sta moja otroka zaradi nekaj motenih staršev prikrajšana kvalitetnega pouka. Se bomo zdaj mi normalni, ki imamo dovolj online šolstva in zdravstva morali pritožiti/protestirati? Narobe svet kjer motenci diktirajo tempo razumnim in discipliniranim. Otrok ima pravico do obravnave pri zdravniku IN pravico, do normalnega šolanja. Ta trenutek jih imam dovolj! Jasno je, da je online eno sr od sr in ni niti na nivoju popoldanske aktivnosti kaj šele kvalitetnega PREDAVANJA in predaje znanja. Prepisovanje, branje in odgovarjanje iz PDFjev je online študij za študente in ne OŠ otroke.

a so normalni? Če ne želi spoštovati odloke naj ima neopravičeno odsotnost oz naj najde budalo od zdravnika, ki mu bo dala potrdilo za daljšo odsotnost. Ne bodo zaradi ljudi, ki ne želijo sodelovati in nič narediti za zajezitev epidemije zdaj vsi normalni na klinčevem online ali pa bodo za kriminalce, egoiste, ki ne spoštujejo odlokov delali posebej online? Zakaj?? Ker so tako posebni, da si zaslužijo ekstra opcije?!?! Meni pa paše, da junija naredijo online in gremo lepo na obalo. Mi bodo ugodili? Ne? Moram biti motenec? Ekstremist?

Odgovor na objavo uporabnika
Ma kakšen online, 12.11.2021 ob 09:19

a so normalni? Če ne želi spoštovati odloke naj ima neopravičeno odsotnost oz naj najde budalo od zdravnika, ki mu bo dala potrdilo za daljšo odsotnost. Ne bodo zaradi ljudi, ki ne želijo sodelovati in nič narediti za zajezitev epidemije zdaj vsi normalni na klinčevem online ali pa bodo za kriminalce, egoiste, ki ne spoštujejo odlokov delali posebej online? Zakaj?? Ker so tako posebni, da si zaslužijo ekstra opcije?!?! Meni pa paše, da junija naredijo online in gremo lepo na obalo. Mi bodo ugodili? Ne? Moram biti motenec? Ekstremist?

od kdaj imajo saboterji bonitete??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close