ona stara 27, on 60
vsaka ljubav je omejena, nič ni večnega. 🙂
pa ljubezen ne pride kar sama od sebe. samo od sebe pride lahko to, da nam je nekdo všeč, privlačen, zanimiv, mogoče tudi zaljubljenost (pa še ta je možna le, če vzdržujemo neke stike) … potem je pa na nas, kaj bomo naredili s tem. če si ne damo priložnosti, tudi do ljubezni ne more prit.
veš kaj je večnost, tralala? 🙂
nekateri si pač ne delamo iluzij, ne zidamo gradove v oblakih in ne pričakujemo od nasprotnega spola, da so princi in princeske. verjamem pa v ljubezen na dolgi rok in predvsem v spoštovanje.
Kako navsezgodaj? Kdaj pa ti vstajaš haha:). Jst sem vedno v oblakih ljubezni…je to greh?:) Pač malo lebdim nad tlemi:).[/quote]
no no umiri se…ni greh…to je lepo pa fajn…samo zjutraj o tem filozofirat je pa tak tak:)))
vstajam vsak dan:)))[/quote]
Čas je relativen:). Kaj bi šele bilo, če bi resnično filozofirali…tko pa so samo drobtinice o ljubezni…še mojega mnenja ne moreš vedeti:)).
no no umiri se…ni greh…to je lepo pa fajn…samo zjutraj o tem filozofirat je pa tak tak:)))
vstajam vsak dan:)))[/quote]
Čas je relativen:). Kaj bi šele bilo, če bi resnično filozofirali…tko pa so samo drobtinice o ljubezni…še mojega mnenja ne moreš vedeti:)).[/quote]
..ja tvoje mnenje je tako tralalalalala…:)))
Čas je relativen:). Kaj bi šele bilo, če bi resnično filozofirali…tko pa so samo drobtinice o ljubezni…še mojega mnenja ne moreš vedeti:)).[/quote]
..ja tvoje mnenje je tako tralalalalala…:)))[/quote]
Tvoje pa hopsasa:)))…a ni to lepo…da smo si različni! Uživam v tem, kajti tako sestavljam svoj mozaik…vsak prispeva en kamenček:). Hvala tebi, ostalim:)
Napačen sklep. Torej ni čudno da ne verjameš. Ljubezen je večna, čeprav mnogi ne verjamejo. Pa vsaj beri Danteja, Petrarco, Prešerna tudi. A misliš da si lahko ljubezen izmisliš?
Kar naprej to pišeš. Zaljubljenost se ohladi in z nekaj sreče postane spoštovanje. Ljubezen je pa mnogo, mnogo več od zaljubljenosti. Od ljubezni ti kosti vibrirajo.
Napačen sklep. Torej ni čudno da ne verjameš. Ljubezen je večna, čeprav mnogi ne verjamejo. Pa vsaj beri Danteja, Petrarco, Prešerna tudi. A misliš da si lahko ljubezen izmisliš?
Kar naprej to pišeš. Zaljubljenost se ohladi in z nekaj sreče postane spoštovanje. Ljubezen je pa mnogo, mnogo več od zaljubljenosti. Od ljubezni ti kosti vibrirajo.[/quote]
jaz pač ne verjamem v takšno ljubezen, iz katere nastajajo pesmi ala Dante. to je zaljubljenost! in če je zaljubljenost dolgoročna, je le zato, ker je neuresničljiva. kaj ima to z realo? nekdo ti piše pesmi in te poimenuje princeska, ko pa ne plešeš po željeni melodiji si pa… in ostane le pogorišče.
tadej. predlagam, da me ne bereš kar naprej. 🙂
jp. zjutraj že mati narava poskrbi, da je vse v najlepšem stanju. :)))) to bi pa lahko vedel! :)))))
bjuti slip.[/quote]
sklepam, da potem sanje naredijo svoje…in veliko vprašanje je ali sanjate o svojem ali o drugih:)))[/quote]
heh klicajček, pa v katero meglo ti brcaš?! govorila sem o moškosti. jutranji. 🙂
tebi je pa treba vse s podnapisi opremit.
ps; a ti zamenjuješ sanjarjenje s sanjami? 🙂
sklepam, da potem sanje naredijo svoje…in veliko vprašanje je ali sanjate o svojem ali o drugih:)))[/quote]
heh klicajček, pa v katero meglo ti brcaš?! govorila sem o moškosti. jutranji. 🙂
tebi je pa treba vse s podnapisi opremit.
ps; a ti zamenjuješ sanjarjenje s sanjami? :)[/quote]
vidiš zdaj, če bi razumel ženske bi lahko imel vsak dan drugo:)))
mah zamenjujem že vse…včasih niti nevem al je ženska ali je moški:P
ti si pač človek kvantitete. zagovarjaš pa kvaliteto.
praviš, da si strelec in devica. ti je pa vseeno ali je ženska ali moški.
zdaj, ali slabo lažeš ali se pa še iščeš. :))))
Kar naprej to pišeš. Zaljubljenost se ohladi in z nekaj sreče postane spoštovanje. Ljubezen je pa mnogo, mnogo več od zaljubljenosti. Od ljubezni ti kosti vibrirajo.[/quote]
jaz pač ne verjamem v takšno ljubezen, iz katere nastajajo pesmi ala Dante. to je zaljubljenost! in če je zaljubljenost dolgoročna, je le zato, ker je neuresničljiva. kaj ima to z realo? nekdo ti piše pesmi in te poimenuje princeska, ko pa ne plešeš po željeni melodiji si pa… in ostane le pogorišče.
tadej. predlagam, da me ne bereš kar naprej. :)[/quote]
Ne bom. Kažeš samo da ne veš veliko o tem.
Pri njemu in njemu podobnim gre za navadno obsesijo in nikakršno ljubezen… Ampak očitno veliko ljudi tega sploh ne loči, v šolah pa znajo tko kičasto predstavljat to “veliko ljubezen” in ovčice to pol verjamejo…
Pri njemu in njemu podobnim gre za navadno obsesijo in nikakršno ljubezen… Ampak očitno veliko ljudi tega sploh ne loči, v šolah pa znajo tko kičasto predstavljat to “veliko ljubezen” in ovčice to pol verjamejo…[/quote]
jp!
Forum je zaprt za komentiranje.