ona stara 27, on 60
pozdravljene,
mene pa zanima kaj si mislite o vezi med dvema, kjer je ženska zelo mlajša, recimo pod 30, moški pa nad 60?
a ni to le malo preveč?
ne morem si namreč predstavljati kako bi zadeva funkcionirala na nekaterih področjih..npr. v postelji….
čeprav se drugače zelo ujameta…
kaj menite preveč? ali je vseeno?
naj samo povem še to, da se ne gre za izkoriščanje iz nikogaršne strani, enostvano se dva najdeta.
LP
kalkulatorka
no ja… vsaj ne hodi trd domov. :)))))[/quote]
ne samo domov…nekamor ne hodi trd:)[/quote]
ti se kar tolaži. 🙂
kaj misliš, da ga ima za stiskanje mozoljev na hrbtu? :))))
ti se kar tolaži. 🙂
kaj misliš, da ga ima za stiskanje mozoljev na hrbtu? :))))[/quote]
za scat ga ma…pa še to gre na prestanke.
od kod pa staremu 60+ mozolji….je 4x prestar za to:)))[/quote]
v napačno smer razmišljaš. 🙂
preveč si se osredotočil na ‘njega’. sicer pa, ko boš ti še malo zrasel, boš že še razumel.
ali pa ne, če ne bo nič izkušenj. 🙂
a zato ker je čustveno zrel…a zato ker zna žensko cenit….eh daj no!
počasi ga bo stisnilo…pa ženski vse ostalo:)
iz stališča zvodnika:)))….je to ena vrsta prostitucije..heh…babe ste pač žleht:)))))[/quote]
se mi zdi, da se pogovarjamo o seksu in ne čustveni zrelosti. 🙂
pa je smiselno sploh?…testo je na zelo niskem nivoju:)[/quote][/quote]
klicajček, da nisi ti 60, pa točno veš, da ne gre več?! :))))))))
ps; a si ti nisek? :))))))))))))))))))))
oj kako ste v zmoti. Najbrz ste se vsi mlajsi . 60 let za seks pa res se ni nobena starost.
Poznam enega, ki je imel starejso zensko 18 let in ko jo je eden na zabavi prisel iskat za ples, je njen lover cisto ponorel od ljubosumja. V roki je strl kozarec in ga zalucal po tleh.
Moja prijateljica je imela se dosti starejsega tipa, rekla je, da ce ni slo tako, sta se pa oralno zadovoljila. Veliko je dal nanjo, veliko ji je nudil, pravi , da mladi bolj mislijo le nase, On je odkril njene talente in ji pomagal do uresnicitve le-teh.
Vcasih Amor ne zadene tarce, kamor je namenjena. Kdo pa smo mi, da lahko sodimo?
Jezik nima kosti, a kosti lomi.
Forum je zaprt za komentiranje.