On-line računalniško izobraževanje
Takole je… Karmenca bi rada delala enostavne internetne strani… a prej se je treba valjda kaj naučiti… in to mi je celo v veliko veselje, a…. Front Page mi pa ne zadostuje več (bruhahaha).
Pa grem brskat in guglat. Najdem morje zanimivi strani, veeeeliko debelih knjig (predrage poštnine), klicarim po slovenskih podjetjih ki imajo računalniške tečaje, brskam, itd….
Huh: za začetni tečaj Photo Shopa = 60.000, nato moram narediti še tri druge (plus spet gora denarčkov), da se prebiješ prek njih do Dreamweaverja (spet gora denarčkov), huh? Zato, da naredim eno miceno stran za naše društvo, ki je brez dohodkov? Ne, ne, tako to ne gre.
Potem sem odkrila nekaj zanimivih strani, ena je celo takšna, kjer imaš cel tečaj HTML čisto zastonj, delaš praktične vaje, … zelo všečno in uporabno…
če kdo potrebuje, tukaj:
Ampak tečajev za PhotShop in podobne res ne rabim, ker imam že nekaj predznanja, spet ap nsiem čisto rpepričana, da dovolj razuram… pa grem brskat za tečaji DW na netu in najdem tole:
Osnovni tečaj, ki obsega precej znanj, naj bi stal malo manj kot 100 US$.
Kar je bistevno manj kakor denarci, ki jih zahtevajo na SLO tečajih, kjer moraš imeti tudi čas, da si ob nekem času (ponavadi popoldan, v LJ in na določenem mestu = težave z iskanjem varuške plus dodatni stroški za plačevanje le te plus potnis stroški in dodaten čas za vožnjo v LJ)
Zdaj pa mi ni jasno:
– a je to cena za vsak tečajček posebej al’ za cel paket?
– zadevo prej kupiš, torej gre lahko za mačka v žaklju? A je kdo slučajno to že kupoval in ali lahko kdo priporoči ali odsvetuje zadeve tu gor?
– kaj bi vi priporočili ali odsvetovali za druge podobne ponudnike?
Ajt, vem, spet kompliciram, ampak preden kupim mačka v žaklju ali dam cifro moje kreditne kartice na net (enkrat so mi jo že zlorabili), se raje prej prepričam.
Ej, zdajle sem našla: “Classes are sold in as packages or “series.” Each series costs $99.95 and when you buy a series, you have access to the courses in that series for a full year.”
To torej ni več vprašanje 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.