Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Omg Primož Peterka

Omg Primož Peterka

V prvi sekundi, ko sem ga vceraj videl na tv, sem videl, da je pravi in tezki alkoholik. Tak, ki ga vidis v lokalni gostilni za sankom dan na dan. Cisti obraz alkoholika, ne se basat z nekimi tezavami s kozo. Kumara od nosa ne nastane zaradi tezav s kozo. Pa vodeni podocnjaki tud ne.

Svetovni prvak v čem?

Najmanj polovico tega izgleda je naredil neprimeren make-up. Tak make-up bi pasal morda Mariu Galuniču ali Miši Molk.

Ali Tomu Jonesu. Sicer ima pa model akne in slabo kožo in rdečico že zadnjih 20 let, tako da nič novega. Po mojem če bi pol leta pazil na zdravje in če ga ne bi tako namazali, bi lahko zgledal dosti boljše. Delno je gotovo kriv tudi alkohol, ampak najlažje je pametovati tistim, ki nikoli niso imeli težav s kožo.

Alkoholik je, ne pa da ima težave s kožo. Poglejte oranžni zabuhli nos, okrogel na koncu, pod očmi ima kolobarje, tak obraz imajo najhujši pijanci.

Ljudje, meni se pa zdi, da preveč visite pred tv. In se predvsem preveč brigate za druge.

Svetovni prvak res nikoli ni bil, ampak ostalo pa drži, ja.

Podobno (razen, da ni zapadel v alkohol) se je zgodilo z Domnom Prevcem, v sezoni 16/17. Pustili so ga zmagovati, prišla je slava, denar, mladenič pa je imel 17 let in niti ni vedel kje se ga glava drži.

Jetra so sla v k**ac, ledvica tud… Porumenela rumenooranzna zgrbancena koža so znak ciroze jeter.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close