Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “omejitve in prepovedi” v vezah

“omejitve in prepovedi” v vezah

Mogoče se je eden od njiju pozabil omejit. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako jih ni bilo? Zakaj sta pa potem končala, če ni bilo omejitev? ;)[/quote]

Spoznal je žensko svojega življenja in se nesmrtno zaljubil.

Kako jih ni bilo? Zakaj sta pa potem končala, če ni bilo omejitev? ;)[/quote]

Spoznal je žensko svojega življenja in se nesmrtno zaljubil.[/quote]
mlado? lepo? bogato? … pa mal “glupo” ? ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Spoznal je žensko svojega življenja in se nesmrtno zaljubil.[/quote]
mlado? lepo? bogato? … pa mal “glupo” ? ☺☺☺[/quote]

Nič od tega. Najbrž je zanj prava.

mlado? lepo? bogato? … pa mal “glupo” ? ☺☺☺[/quote]Nič od tega. Najbrž je zanj prava.[/quote]Ščuko?
Ja tej pa res ne more konkurirat prikupna akvarijska ribica pisanih barv…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nič od tega. Najbrž je zanj prava.[/quote]Ščuko?
Ja tej pa res ne more konkurirat prikupna akvarijska ribica pisanih barv…. :)[/quote]

Še dobro, da nisem krap…..:))))))

mlado? lepo? bogato? … pa mal “glupo” ? ☺☺☺[/quote]

Nič od tega. Najbrž je zanj prava.[/quote]
a to kako ona seksa tudi veš … kaj pa če je zaradi tega preskočil ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pri meni se je začelo tako:
– ne boš se družila s to prijateljico, ker je lahkoživka,
– ne jej toliko, kaka te boš,
– kje si se spet vozla, da ni benzina v avtu,
– kaj si te to spet skuhala, kakšne začime so tu not,
– kak si se te to gor oblekla, kam te greš,
– že spet si celo popoldan sedela na kavi,
– kaj si sebi spet kupila, kaj te to rabiš,
– že spet si vse zapravila,
– kak se to smejiš, kot bi koza po plehu skakala,
– zakaj si na obisku vso pecivo pojedla,
– kak se to obnašaš in pogovarjaš….
…in še kup tega se je nabralo, vsak čas več tega nadzora in posesivnosti je bilo,

zato pa je bivši.

a mi daš tvoj mail, mobi — pa tudi od one iz 1. točke ☺

V zahodnem svetu?
Saj v kakem drugem svetu tudi ni muka nekomu živet za zidom v fređi, ker to sprejema kot nekaj normalnega, običajnega. Tam ta “prepoved izhoda” ima učinek v odnosu ;)[/quote]

Drugih svetov ne poznam dovolj dobro in si ne upam soditi. Ravno prejšnji teden je mož imel neke goste in ona je bila arabka. Vodila ni zgolj svojega partnerja (je ločena), ampak tudi naju. V vsem smo se ji prilagodili, celoten vikend je potekal tako, kot si je ona zastavila. Je zelo nežna in prijazna na prvi pogled, v realnosti pa vodi vse aktivnosti z železno roko in sem prvič v življenju bila res kot cucek.

Ni bilo prvič, da se mi je to zgodilo z arabko. Vsakokrat ko sem bila v stiku z njimi, sem imela občutek, da ne vodijo sgolj gospodinjstva, temveč tudi može in skratka – da imajo hlače v hiši, čeprav na prvi pogled je ravno obratno in so one “boge”.

Tako da – o drugih kulturah raje ne sodim, ker ne razumem/poznam dovolj dobro. .

V zahodnem svetu?
Saj v kakem drugem svetu tudi ni muka nekomu živet za zidom v fređi, ker to sprejema kot nekaj normalnega, običajnega. Tam ta “prepoved izhoda” ima učinek v odnosu ;)[/quote]

Drugih svetov ne poznam dovolj dobro in si ne upam soditi. Ravno prejšnji teden je mož imel neke goste in ona je bila arabka. Vodila ni zgolj svojega partnerja (je ločena), ampak tudi naju. V vsem smo se ji prilagodili, celoten vikend je potekal tako, kot si je ona zastavila. Je zelo nežna in prijazna na prvi pogled, v realnosti pa vodi vse aktivnosti z železno roko in sem prvič v življenju bila res kot cucek.

Ni bilo prvič, da se mi je to zgodilo z arabko. Vsakokrat ko sem bila v stiku z njimi, sem imela občutek, da ne vodijo sgolj gospodinjstva, temveč tudi može in skratka – da imajo hlače v hiši, čeprav na prvi pogled je ravno obratno in so one “boge”.

Tako da – o drugih kulturah raje ne sodim, ker ne razumem/poznam dovolj dobro. .[/quote]Nauk zgodbe? 🙂

Lahko jo zapreš še za tak zid, ona bo svobodna, še več on bo njen cucek…. :))))

Z tistimi vprašanji sem želel izpostavit nekaj drugega, da v deželah kjer so vzgojeni drugače sprejemajo nap. življenje za zidom, oblečeni po tisti modi za čisto normalno, običajno, “nenasilno” in bi se celo upirali, če bi jih kdo prepričeval v običaje, ki jih imamo tu nap.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tako da – o drugih kulturah raje ne sodim, ker ne razumem/poznam dovolj dobro. .[/quote]Nauk zgodbe? 🙂

Lahko jo zapreš še za tak zid, ona bo svobodna, še več on bo njen cucek…. :))))

Z tistimi vprašanji sem želel izpostavit nekaj drugega, da v deželah kjer so vzgojeni drugače sprejemajo nap. življenje za zidom, oblečeni po tisti modi za čisto normalno, običajno, “nenasilno” in bi se celo upirali, če bi jih kdo prepričeval v običaje, ki jih imamo tu nap.[/quote]

Saj pravim. Težko je sodim. Po eni strani je tako kot praviš ti, po drugi strani imaš ženske aktivistke in druge “žrtve”, ki pravijo drugače.

Mah… ne vem, če je čisto tako… Sem imela priložnost spoznati nekaj takšnih, ki so obiskale naše rehabilitacijske centre. Ženske so bile tu čisto običajno oblečene (slečene). Ko pa so šle domov so pa oblekle domače cunjice.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mah… ne vem, če je čisto tako… Sem imela priložnost spoznati nekaj takšnih, ki so obiskale naše rehabilitacijske centre. Ženske so bile tu čisto običajno oblečene (slečene). Ko pa so šle domov so pa oblekle domače cunjice.[/quote]So se z muko nazaj oblekle ali jim je bilo neprijetno se tu sleč, mogoče nič od tega?
Ali so se le dobro voljno prilagodile danim razmeram tu in tam? 😉

Mah… ne vem, če je čisto tako… Sem imela priložnost spoznati nekaj takšnih, ki so obiskale naše rehabilitacijske centre. Ženske so bile tu čisto običajno oblečene (slečene). Ko pa so šle domov so pa oblekle domače cunjice.[/quote]So se z muko nazaj oblekle ali jim je bilo neprijetno se tu sleč, mogoče nič od tega?
Ali so se le dobro voljno prilagodile danim razmeram tu in tam? ;)[/quote]

Nisem opazila, da bi se s težavo “oblačile” ampak tudi s “slačenjem” niso imele težav. :))

Mi je bilo pa zanimivo še nekaj, ko sem hodila tam po njihovem svetu: npr. na ženskem stranišču (v katerega ti kot moški žal ne smeš niti pokukati, ker bi ostal vsaj brez noge:))) pa tudi labirint je pred vhodom tako narejen, da pokukati sploh ne moreš) so se ženske slekle in sem imela kaj videti…. Tako da tiste ženske absolutno ne samo da sprejemajo našo modo, ampak so celo nad njo zelo zelo navdušene.

So se z muko nazaj oblekle ali jim je bilo neprijetno se tu sleč, mogoče nič od tega?
Ali so se le dobro voljno prilagodile danim razmeram tu in tam? ;)[/quote]

Nisem opazila, da bi se s težavo “oblačile” ampak tudi s “slačenjem” niso imele težav. :))

Mi je bilo pa zanimivo še nekaj, ko sem hodila tam po njihovem svetu: npr. na ženskem stranišču (v katerega ti kot moški žal ne smeš niti pokukati, ker bi ostal vsaj brez noge:))) pa tudi labirint je pred vhodom tako narejen, da pokukati sploh ne moreš) so se ženske slekle in sem imela kaj videti…. Tako da tiste ženske absolutno ne samo da sprejemajo našo modo, ampak so celo nad njo zelo zelo navdušene.[/quote]Ok, sem slišal za to navdušenje, ki ga nosijo pod burko, ki so jim jo nataknili moški, ker so tako zapeljivo lepe, češ da ne bi delale skušnjav še izven doma….
Kaj nisi nekje omenila, da so tudi tebi nekaj takega poveznili čez glavo? :))))
Le razlog zakaj si takrat napačno navedla…. 😉

To je pa res. Mene je tudi do čudilo, ko si pod njihovimi rjuhami videl jeans gucci, oprijete majhčke in rdeče lakirane sandale s kilometersko peto…

Kdaj? Jaz sem imela večkrat oblečeno burko in moram reči da je bilo zelo zanimivo.
Opazuješ svet okoli sebe, ti vidiš vse, drugi tebe ne. Je eno takšno posebno doživetje. :))

Kdaj? Jaz sem imela večkrat oblečeno burko in moram reči da je bilo zelo zanimivo.
Opazuješ svet okoli sebe, ti vidiš vse, drugi tebe ne. Je eno takšno posebno doživetje. :))[/quote]Kdaj? Takrat, ko sem si domišljal, da vem zakaj je konj s tabo pobegnil v štalo in si se potem sama okronala z “grdo kot smrt” in da te skrivajo pod borko zaradi tega….. 😉 :))))

No resnica je ravno obratna, skrivajo jih (te) ker so lepe, poželjive….. 😉 😀

Opazuješ svet okoli sebe, ti vidiš vse, drugi tebe ne. Je eno takšno posebno doživetje. :))[/quote]Kdaj? Takrat, ko sem si domišljal, da vem zakaj je konj s tabo pobegnil v štalo in si se potem sama okronala z “grdo kot smrt” in da te skrivajo pod borko zaradi tega….. 😉 :))))

No resnica je ravno obratna, skrivajo jih (te) ker so lepe, poželjive….. 😉 :D[/quote]

Hehe, ideja – lahko pridem na piknik v burki. Sam prašička mi pa le dajte :)))

Kdaj? Takrat, ko sem si domišljal, da vem zakaj je konj s tabo pobegnil v štalo in si se potem sama okronala z “grdo kot smrt” in da te skrivajo pod borko zaradi tega….. 😉 :))))

No resnica je ravno obratna, skrivajo jih (te) ker so lepe, poželjive….. 😉 :D[/quote]

Hehe, ideja – lahko pridem na piknik v burki. Sam prašička mi pa le dajte :)))[/quote]Tiste pod burko ne uživajo svinjine….he,he,he

Hehe, ideja – lahko pridem na piknik v burki. Sam prašička mi pa le dajte :)))[/quote]Tiste pod burko ne uživajo svinjine….he,he,he[/quote]

On_ sem že na “grešni” temi napisala, da gre greh vedno IZ ust, nikoli V usta :))) hehehe

Tiste pod burko ne uživajo svinjine….he,he,he[/quote]

On_ sem že na “grešni” temi napisala, da gre greh vedno IZ ust, nikoli V usta :))) hehehe[/quote]Se strinjam, greh bi bil bruhat, če bi že pojedla…. :))))
Bomo pazili, da ne bo preveč in ne mastno, ok? 😀

OK – ne da se mi več .. 50 / na strani je pač spoštovanja vredna številka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close