Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Omar Naber in Kareemi

Omar Naber in Kareemi

Omar in Kareemi rulz!!!!! Vsaj zame! pa vi, kako vam je všeč Omar in njegov bend Kareem? Ga kdo posluša? Ste že bli na kakem njegovem koncertU, al pa ga kdo srečuje, osebno pozna, ve kako zanimivo stvar o njem, kaj drugega?
Kaj pa evrovizija in njegov nastop? Men se je zdel the best! Nažalost pa to itak ni tekmovanje v glasbi ampak v politki, tko da mi nimamo šans! Razen če bomo izbolšal odnose z drugimi državami pa če jim bomo dal kej dnarja pol pa bo mogoč kej…če pa oni navjo mel koristi pol pa ne bo nič….no pa sm že iz teme zašla….oglavnnem vaše mnenje o omarju in skupini. To je to! Razpište se!
Omar rulz!
lp

Jooooj… zakaj politično? Vsi samo o politiki govorite, ki niti nima toliko vmes.
Nekaj stvari:

1. Omarja je folk spljuval takoj, ko je zmagal pri Mariu, potem so ga spljuvali še, ko je bil izbran za predstavnika na Evroviziji. Sicer je to že kar modno v Sloveniji, da vse svoje spljuvamo kolikor se da; od glasbenikov, igralcev, športnikov itd.

2. Najprej je bilo na izbiro telefonsko glasovanje. Me prav zanima koliko ljudi živeč v Sloveniji je glasovalo zanj. Že samo v mojem mestecu, je znatno več ljudi raje dalo glas Novkoviću ali pa predstavnikom Srbije in Črne Gore. Se pravi pri televotingu že nimamo šans, če lastni ne podpiramo svojih.

3. Še ena stvar povezava s telefonskim glasovanjem je ta, da je Slovencev že v sami Sloveniji malo, kaj šele po svetu. Dokler je Srbov povsod in to kar množično. Prav tako Grkov, če povzamem njih, ker je njihova predstavnica zmagala.

4. In če bi slučajno… ampak čisto slučajno Omar zmagal na Evroviziji… Ali pa katerikoli drug slovenski predstavnik pred njim… – Kako bi Slovenija potem po enem letu zorganizirala gostovanje Evrovizije v svoji državi, ko pa ne morejo zgraditi še nogometnega stadiona?

Jah, Omar je čist fejst fant kolikor sem ga pred leti spoznal, ne vem kakšen je sedaj, se mi pa zdi, da v blišču žarometov in pod takim pritiskom se prav moraš pokvarit, saj ti toliko enih ljudi začne oteževat življenje, da res ne vem kako zdržijo taki slovenski estradniki.

tut men je Omar zakon-njegov glas, pesmi, pa to, da je normalen, zato mu tudi ne morejo nč očitat. Končno en normalen, pa še luškan!:) slovenski pevec. In ful obvlada glede na to, da sam sklada!
Za evrovizijo pa no comment: je brezveze se razburjat, ko se le posluša z očmi – Omar je bil itak THE BEST!

ja fak ka pa je drugga če ne politka??????????? ka pa no???? valda da je politka!!! sej se je že na glasovanjih vidl ko “zavezniki” skp držijo!!!! bosna-srbiija-mak….. pa te scene! Mi pa itak nimammo nobenih “zaveznikov!!!!!!! Pa še neki mi povej zakaj so pol enen države že v naprej zmenene da bodo ena drugi dale 12 točk????? zakaj????? ja halo, zato ker se pač štekajo”, ker majo vsi pol koristi od tega, pa čeprov v naprej baje ne morš vedt kakšna pesm bo???!!!!! halo an!!!!!!!!! sam the fakin politka pa nč drugga!!!!!! ti preklet bosanc zafukan pa zgin od tm od kodr si pršu jebemti!!!!!! če pa to že nis se pa obnašaš lih tko!!!!!! marš!!!!!!

Ti se le slepi, da je politika. ali lahko odgovoriš na preprosto vprašanje zakaj potem vsako leto zmaga druga država (Latvija ali Litva, Estonija, Turčija, Ukrajina……če se omejimo na zadnja leta), masivna države kot so UK, Nemčija, Fr, Španija pa zasedajo zadnja mesta?

Najlažje je jokati in užaljeno valiti krivdo na druge.

Ps. Itak nihče ne jemlje Evrovizije resno, in Omar ni iz iste lige, tak da…škoda časa

PPs. Ne moreš glasovat za lastno državo + od več ljudi živečih izza naših meja sem slišala, da ni šlo oddati glasu za nas

aja?=) ti si kratkomalo rečeno debil/ka. Prosim. Ta izjava je zastonj. 😉
Bosanc ti je mami kurca v usta tiščal, zato pa si nastala ti taka kot si – vsa iznekažena, s popačenimi geni sosedovih putk in gosk in cele dneve presediš na netu pa pišeš samo, ker nimaš kaj delat.
Take bi se še Omar ustrašil in zagotovo raje predal zmago, kot pa da zanj glasuje tak izmeček kot si ti.
Prosim, vse to je brezplačno in mi je v užitek pisati.

Piši KULTURNO in ARGUMENTIRAJ svoje izjave!
In ne začenjaj z nacionalističnimi izjavami, ker maš glih toliko pojma kot tudi o tvoji kur*evi politiki na evroviziji. 😛

Pa lep sončen dan želim. 😉

New Report

Close