Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija olympus 550

olympus 550

Pozdravljeni!

Ogrel sem se za tale fotoaparat(olympus uz 550) in čisto po naključju opazil, da so v avstriji cene tudi za 100€ nižje!Tukaj se dobi za 350 € kar se mi zdi kar precejšna razlika. In razmišljam, da bi ga iz tam naročil ampak sta zdaj dve stvari, ki me begata.
1) Vrjetno pride draga poština
2) Ne vem če spoloh katera spletna avstrijska trgovina pošilja v slo

Je pa tako, da niti ne znam dobro nemško, tako da se kar malo težko znajdem na straneh… Bi pa šel tudi v Avstrijo če bi vedel za kakšno foto trgovino in dobro ceno.No, ja ne bi šel ravno čez celo Avstrijo ampak v Celovec, Graz, Dunaj itd. to bi pa že šlo=).
Tako,da če bi mi kdo lahko pri tem pomagal bi bil zelo vesel, npr. če je kdo že naročal kaj podobnega pa kako se je obneslo in pa če je kakšna takšna trgovina ki pošilja v slo.

Pa še ena stvar mi je padla na pamet. Vem da imajo olympusi slo jezik pa me zanima ali bi imel tudi tale če bi ga naročil iz avstrije… Oz. ali bi imel vsaj angleščino, ker navodila bi vrjetno prišla v nemščini=(

Še stran na katerih so cene v avstriji:

Marsikatera avstijska in tudi nemška trgovina z veseljem pošlje tudi v Slovenijo. Poštnina zna biti kar precejšnja, ti jo pa že v naprej izračunajo, tako da veš, kaj te čaka. Jaz sem naročal pri http://www.fotohorst.at/, kjer je možen tudi osebni prevzem robe v Celovcu. Mene je kljub poštnini in bančnim stroškom pri nakazovanju denarja prišlo še vedno ceneje kot pri nas. Ni pa vedno tako, zato je le treba prej malo preračunati. Če je na koncu razlika samo kakšnih 10 ali 20€, je mogoče še vedno bolj pametno kupiti pri nas, pa dobiš slovenska navodila in še s kakšnimi garancijskimi zadevami imaš manj težav.

meni na fotoaparatu je zagotovo tudi slovenski (tako, kot je to pri telefonih), tiskana navodila pa najbrž ne.
jaz bo kupila kar pri nas, pa še to cvikam, da ne bo kaj narobe pri naročilu preko spleta. bom pri mixi-ju, kjer je cena 360 s kartico in baterijami http://www.mixi.tv/katalog/product.php?product_id=1020265016

New Report

Close