Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika oljni namaz za peko, ZVEZDA

oljni namaz za peko, ZVEZDA

Ali kdo to uporablja? Hči ima shujševalno, pa mi je nekdo predlagal, naj olje uporabljam s pumpico.V trgovini sem našla samo ta proizvod, sam me mal moti, ker vsebuje alkohol. Bila bi vesela vsake informacije. LP

Kje si dobila ta proizvod?
Alkohol je verjetno dodan zato, da se olje razprsi v zelo tanki plasti, ki pa takoj,ko posodo pogrejes odhlapi. Zakaj sploh uporabljas olje, saj ga ne potrebujes, ce le imas eno dobro teflonsko ali podobno ponev. LP

Ja a veš saj ga ne uporabljam, sem pa sedaj zvedela, da se uporablja bolj za peko drobnega peciva- piškotov ali kaj podobnega.Alkohol je pa res noter zato da se razprši in se šobice na pumpici ne zamašijo. Jaz zdaj večina vse delam brez olja. Imam eno res dobro posodo in se nič ne prime, samo mal morš pazit, da imaš bolj na srednjo temparaturo.Včasih smo prav neumni in ne vemo kako se da kaj preprosto naredit. In vse samo zato, ker pač ne probamo. Se pač celo življenje učimo. LP

Zelim vama obema veliko kuharskih in shujsevalnih uspehov! 1x tedensko si pa le privoscita kaksen majhen greh za duso in telo, saj je dokazano, da telo potem bolje odreagira na dieto, ce je ta prava in zdrava in je poleg tudi telesna aktivnost primerna, LP

Zelim vama obema veliko kuharskih in shujsevalnih uspehov! 1x tedensko si pa le privoscita kaksen majhen greh za duso in telo, saj je dokazano, da telo potem bolje odreagira na dieto, ce je ta prava in zdrava in je poleg tudi telesna aktivnost primerna, LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close