Najdi forum

Pozdravček vsem.
Naj kar v začetku povem,da vprašanje sicer ne sodi v tole rubriko,vendar pa je nekako povezano – lepo lepo prosim za nasvet.Zadeva je naslednja: na svetle usnjene sandale (te, ki se sedaj največ nosijo), sem dobila ribje olje (direkt od Eva sardin) – ne me vprašat kako…Kar nekaj variant čiščenja sem že preizkusila, pa nič od tega. Ali ima kdo pameten nasvet oziroma izkušnje v zvezi s tem? Prisrčna hvala vnaprej za vsak odgovor in pomoč. Lep dan še naprej, Lenčka.

Mojemu dragemu se je zgodilo podobno kot tebi, samo da gre za olje z žara. Poglej na forum Starši staršem, post Kako odstraniti masten madež.

Upam, da bova našli rešitev.

Skoraj ne verjamem da bo kakršno koli čiščenje uspešno iz svetlih usnjenih čevljev. (vsaj meni ni nič uspelo). Je pa menda rešitev prebarvanje usnja z barvnim sprejem za usnje.

LP, Ela

Lencka,hej! Verjetno ne v pomoc,ampak v tolazbo.
Pred leti se je stranki v trgovini strgala vrecka in litrska steklenica olja se je razbila.Stala sem najblizje,v krasnih temnorjavih semis novih salonarjih.
Nikoli jih nisem uspela ocistiti,tudi s pomocjo strokovnjakov ne.Semis je kar vpijal vse to olje.Cevljar mi jih je malo zbrusil in namazal z necim,da niso bili vec semis.Obula sem jih se dvakrat v slabem vremenu in jih vrgla v smetnjak,da sem se znebila slabe volje in jeze .
Zelim ti,da bi tebi uspelo to,kar meni ni. Ne jezi se prevec,druge stvari so pomembnejse. Lep pozdrav Babi

Hvala vam vsem,ki ste se potrudile in mi svetovale pri moji tezavici.Se pa popolnoma strinjam z Babi – to so v življenju dejansko nepomembne stvari.Cav,Lenčka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close