Olje
Pozdravček vsem.
Naj kar v začetku povem,da vprašanje sicer ne sodi v tole rubriko,vendar pa je nekako povezano – lepo lepo prosim za nasvet.Zadeva je naslednja: na svetle usnjene sandale (te, ki se sedaj največ nosijo), sem dobila ribje olje (direkt od Eva sardin) – ne me vprašat kako…Kar nekaj variant čiščenja sem že preizkusila, pa nič od tega. Ali ima kdo pameten nasvet oziroma izkušnje v zvezi s tem? Prisrčna hvala vnaprej za vsak odgovor in pomoč. Lep dan še naprej, Lenčka.
Lencka,hej! Verjetno ne v pomoc,ampak v tolazbo.
Pred leti se je stranki v trgovini strgala vrecka in litrska steklenica olja se je razbila.Stala sem najblizje,v krasnih temnorjavih semis novih salonarjih.
Nikoli jih nisem uspela ocistiti,tudi s pomocjo strokovnjakov ne.Semis je kar vpijal vse to olje.Cevljar mi jih je malo zbrusil in namazal z necim,da niso bili vec semis.Obula sem jih se dvakrat v slabem vremenu in jih vrgla v smetnjak,da sem se znebila slabe volje in jeze .
Zelim ti,da bi tebi uspelo to,kar meni ni. Ne jezi se prevec,druge stvari so pomembnejse. Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.