olive
kar sline se mi cedijo pri vajinem pogovoru :)) vcasih kupim v mercatorju na delikatesi velike crne olive namocene v nekem aromatiziranem olju.!!!
v mercatorju v kp sem dobila najboljse olive do sedaj /na delikatesi/. podobne so bile tem, a se boljse!! 🙂
prejsnji vikend pa sem kupila /tudi v kp/ kruh z olivami!! mmm!:) imeli so 2m dolgo struco in so jo rezali. lp petra
ja,na trznico hodimo. to je pravzaprav del “protokola”…zakroziti cez trznico 🙂
stvar imam ze pogruntano. prve ribe pridejo dokaj zgodaj, druga runda je pa sele okrog 9.3o. verjetno ste bili ob nepravem casu. rib je kar dovolj-ni prav grozne izbire. vsak dan so pa sveze-vsaj dolocene. na trznici sta dve ribarnici,se ena je zadaj za trznico. menda pa je se ena na potri prioti stella marisu. lp petra
Oj Staša!
Ravno včeraj mi je ta tema naredila skomine in sem šla v lov. V L eclerku. So pa v pločevinki. Pa še pretirano drage se mi niso zdele. Precej velika pločevinka nekaj čez 300 sit. Sicer pa tam kupujem tudi črne olive v vrečki, ki so super (sicer zelo slane) in tudi zelo poceni. Te polnjene z ribo sem pa kupila že pri najboljšem sosedu. Pa ko smo že pri tem, tudi polnjene z limono so fine. Jih imajo tudi v M.
Forum je zaprt za komentiranje.