Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Olimpos-hise na drevesu

Olimpos-hise na drevesu

ima kdo izkusnje z Turkmen, Kadir , Bayram..GH v Olimposu blizu Antalije? Kateri od teh ?

Zadnja sprememba (07-03-05 11:37)

Jaz sem bil v Bayramas leta 2003 konec avgusta.

Mislim da je bila cena 5 evrov na dan, vkljuceno v ceni: spanje, zajtrk, vecerja, pijaca cez dan kolk hoces (caj, kava, mleko).
V sef lahko spravis pomembne stvari, internet prikljucek imajo in 2 racunalnika, organzirane izlete…

Zadnja sprememba (07-03-05 15:38)

Jaz sem bila na Olymposu leta 2001 v Pension Varuna (če greš proti morju na desni strani, precej pred koncem naselja) in je bilo super. Soba je bila fletna, s svojo kopalnico, v ceni je bil tudi zajtrk in večerja (ne spomnim se koliko, ampak ni bilo drago), pa organizirali so izlete.

Joj, ampak ni bilo interneta 🙁

lp

na drugem koncu tega polotoka, blizu mesta Fhetiye, v Oludenizu je tut en tak kamp, kjer imajo te hise na drevesih – poceni (sam se ne spomnem tocno kolk – 2 leti nazaj – je pa obcutno cenejs kot kake sobe tam okrog), zajtrka pa skor ne rabis, ker je tam vse skos en velik zur…..pa predno se zbudis, je ze ura….
…majo pa tut tko dost agencij k ponujajo izlete….. za ladico, skoke s padalom….. pa se prov lepo je tam….

lp@S

Splaca se ti iti tudi na otok malo naprej od Olympusa, ki se imenuje BUTTERFLY ISLAND.
Baje je tezje dostopen, ampak na njem je baje cudovito. Jaz nisem sel, zaradi pomanjkanja casa.

Jaz sem bil leta 2002 konec avgusta.Prespal sem na teh hiscah.Potoval sem pa z motorjem po Turčiji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close